BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Karagümrük 2 Nisan BEIN LİNK

02.04.2022 - 15:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Karagümrük 2 Nisan BEIN LİNK

Galatasaray, bu akşam saat 20.30’da Spor Toto Süper Lig’in önemli ekiplerinden biri olan Fatih Karagümrük’ü Nef Stadyumu’nda ağırlıyor. Bu maç öncesinde futbol severlerin internetten gerçekleştirdiği aramalar, karşımıza genel olarak şu tip sonuçlar çıkartıyor: Galatasaray maçı izle, Karagümrük maçı izle, Galatasaray Karagümrük canlı izle, Galatasaray Karagümrük canlı maç izle, Galatasaray Karagümrük maç izle, Galatasaray Karagümrük bedava maç izle, Karagümrük maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Bu keyifli maç öncesi canlı yayın detaylarıyla beraber takımlara dair güncel gelişmeleri mercek altına aldık.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Karagümrük Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Karagümrük İzleme Linki Spor Toto Süper Ligi’nin 31’inci haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük engelini geçerek taraftarına güzel bir galibiyet daha hediye etmek istiyor. Bu önemli müsabaka, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalında yer alacak. 

Galatasaray-Karagümrük Maçı Canlı Takip

Torrent önderliğinde istediği çıkışı tam anlamıyla yapamasa da iç sahada etkili bir hücum performansı göstermeye başlayan Galatasaray’ın Karagümrük karşısındaki performansı merakla bekleniyor. Maça dair istatistik takibi yapmak isteyenler, GS TV’den yararlanabilir.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Prestij Maçlarına Çıkıyor

Kerem Aktürkoğlu Temalı Görsel

Galatasaray ligde bulunduğu konum itibarı ile birçok hedeften uzak kalmış görünüyor. Bundan birkaç hafta öncesine kadar küme düşme potasına ciddi anlamda yaklaşan sarı kırmızılı ekip, tecrübesiyle bu tehlikeyi savurmayı başardı. Şu anda 17’inci basamakta yer alan Altay’ın 9 puan önünde yer alan sarı kırmızılılar, buna rağmen Avrupa potasının bir hayli gerisinde kaldı. 4’üncü sıradaki Alanyaspor ile Galatasaray arasında 11 puanlık bir fark söz konusu. Bu anlamda Galatasaray’ın geride kalan 8 haftada prestij maçlarına çıkacağını söylemek yanlış olmaz. Torrent önderliğinde yeni bir sistem inşa etmeye çalışan Galatasaray, iç sahadaki son maçta Beşiktaş’ı etkileyici bir oyunla devirmeyi başarmıştı. Bu maçın akabinde Gaziantep FK takımına konuk olan Galatasaray, müsabakadan 3-1’lik yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldı. Maç öncesinde kaleci Fatih Öztürk dışında Pulgar’ın da sakatlık probleminden dolayı kadroda yer alamayacağı belirtildi.

Karagümrük Araya Sağlam Girdi

Emre Mor Temalı Galatasaray Karagümrük Maç Görseli

Fatih Karagümrük, milli maç arasına en sağlam giren takımlardan biri durumunda. Son maçta iç sahada gösterdikleri başarılı hücum performansını, Galatasaray maçına yansıtıp yansıtamayacakları merak konusu. Takımın başında bulunan Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerinin henüz ilk senesini geçiriyor olmasına rağmen güven veren bir performans sergiliyor. Volkan Demirel’in özellikle iletişim anlamında futbolcularla güçlü bir bağ kurduğu görülüyor. Nitekim yıllar boyunca disiplinsiz davranışları nedeni ile istikrarsız bir kariyere sahip olan Emre Mor, deyim yerindeyse bu sene altın sezonlarından birini yaşıyor. Yetenekli oyuncu, Karagümrük ile beraber adeta küllerinden doğdu. Emre, son oynanan Kayserispor karşılaşmasında, takımının 3 golüne de imzasını attı. Karagümrük, milli maç arasında İstanbulspor ile özel maçta karşı karşıya geldi ve maç, 3-3’lük beraberlikle neticelendi. Fatih Karagümrük, 30 hafta sonunda 43 puanla 9’uncu basamağa yerleşmiş durumda. Bu arada Kerim Frei ile Borini, sakat oyuncular arasında bulunuyor.

Galatasaray’da Yönetim Krizi

Burak Elmas Seçim Zaferini Kutlarken

Galatasaray başkanı Burak Elmas ve yönetim kadrosu, mali açıdan ibra edilmelerine rağmen idari açıdan ibra edilmedi. Bu durum, yıllık mali genel kurulunda adeta deprem etkisi yarattı. Burak Elmas, oluşan bu karar sonrasında tüzüğün bir gereği olarak olağanüstü seçim kararı alacaklarını ifade etti. Bu sene yıllık mali genel kurul toplantısı toplamda 22 saat sürdü. İbra edilmeyen dönem, Burak Elmas’ın 16 Haziran – 31 Aralık tarihleri arasındaki performansını kapsıyor. Önümüzdeki 30 gün içerisinde Elmas, seçim genel kurulunu toplantıya çağıracak. Galatasaray’da yeni başkan adaylarının kimler olacağı ise henüz şimdiden büyük bir merak konusu.

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Pena, Semih, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Gomis
Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Birashi, Balkovec, Caner, Levent, Bistrovic, Jimmy Durmaz, Emre Mor, Karamoah, Pesic