BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Fenerbahçe 2 Nisan BEIN LİNK

02.04.2022 - 10:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Fenerbahçe 2 Nisan BEIN LİNK

Milli maçlar nedeniyle ara verilen ligler, kaldığı yerden devam ediyor. Spor Toto Süper Ligi’nin 31’inci haftasında Kayseri’de oldukça zorlu bir randevu futbol severleri bekliyor. Ligi düşüşte ve çıkışta iki takımını karşı karşıya getirecek olan müsabaka bugün saat 16.00’da başlayacak. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi gerçekleştirilen trend aramaların şu şekilde olduğunu görüyoruz: Fenerbahçe maçı izle, Kayserispor maçı izle, Kayserispor Fenerbahçe canlı izle, Kayserispor Fenerbahçe canlı maç izle, Kayserispor Fenerbahçe maç izle, Kayserispor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava futbol izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. İki takımın güncel form durumlarını ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizin devamında okuyabilirsiniz.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Mert Hakan Yandaş ve Osayi Samuel Temalı Maç Görseli

Kayserispor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Kayserispor Fenerbahçe İzleme Linki Sarı lacivertli ekip, lig ikinciliği için önemli bir rüzgârı arkasına aldı. Fenerbahçe’nin Kayserispor deplasmanındaki zorlu sınavı, yalnızca Bein Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Kayserispor Fenerbahçe müsabakasını ekran karşısında izleme şansı bulamayanlar için FB TV iyi bir alternatif olarak görünüyor. Bu heyecana dair tüm istatistikler, Fenerbahçe TV’de 90 dakika boyunca izleyicilerle anlık olarak paylaşılıyor. 

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Hız Kesmek İstemiyor

Altay Bayındır Fenerbahçe Kafilesiyle Yolculuk Esnasında

Fenerbahçe milli maç arasından sonra lige oldukça zorlu bir deplasman maçı ile dönüyor. Takımın bu maçta en büyük avantajı milli maç arasından önceki yükselen form grafiği olarak görünüyor. Son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı lacivertli ekip, ligin en formda takımlarından biri durumunda. Kayserispor karşısında deplasmanda olmasına rağmen favori gösterilen Fenerbahçe, lig ikinciliği için önemli bir ivme kazandı. Ara öncesi son resmi maçında lig ikincisi olan Konyaspor’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. Bu maçta taraftarın göstermiş olduğu büyük destek, maçın kazanılmasında etkili bir rol oynadı.

Mesut ve Ozan Kadro Dışı

Mesut Özil, İrfan Can Kahveci ve Szalai Seyirciyi Selamlıyor

Milli maçlar nedeni ile lige verilen arada şok edici bir gelişme yaşandı. Takıma büyük umutlarla sezon başında Arsenal’den dahil edilen Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Her iki oyuncunun da takım içinde disiplinsiz davranışlar sergiledikleri için bu kararın alındığı belirtliyor. Özellikle Konyaspor maçının devre arasında Mesut Özil’in kendisini oyundan alan İsmail Kartal ile tartışma yaşaması bu kararın alınmasında önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Mesut Özil ve Ozan Tufan bu seneki performanslarıyla kamuoyunda sık sık eleştiriliyordu. Her şeye rağmen iki yıldız oyuncunun Galatasaray derbisinden sonra affedilebileceği de konuşuluyor. Kayserispor karşısında Ozan ve Mesut dışında sakatlık problemi olan Ferdi’nin de kadroda olmayacağını hatırlatalım.

Kayserispor Düşüşe Geçti

Kayserispor'un Fenerbahçe Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Ligde aralık, ocak ve şubat aylarını müthiş bir form grafiği ile geçen Kayserispor, mart ayında adeta kabus yaşadı. Takım, Süper Lig’de çıktığı son 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Takımın özellikle son 2 haftada yediği 6 gol, savunma problemlerini de gün yüzüne çıkarmış oldu. İç sahada 2-0 öndeyken Konyaspor’a maçın verilmesi taraftarın epey tepkisini çekmişti. Son dönemde eleştiri okları özellikle Hikmet Karaman üzerinde yoğunlaşıyor. Takım için tek teselli Türkiye Kupası’nda yollarına devam ediyor olmaları. Takım bu kupada önce Fenerbahçe’yi ardında da Beşiktaş’ı üstelik deplasmanlarda elemeyi başardı. Kayserispor milli maç arasında Gençlerbirliği ile özel bir maç oynadı ve bu müsabakayı 1-0 kazandı. Ekipte Mensah sakatlık probleminden dolayı kadroda yer alamayacak.

Kayserispor Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Bilal, Carole, Hosseini, Uğur, Onur, İbrahim, Thiam, Abdülkadir, Bertolacci, Ramazan, Gavranovic
Fenerbahçe: Altay, Novak, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Osayi Samuel, Crespo, Zajc, Ferdi, İrfan Can, Pelkas, Serdar Dursun