2021/22 Euroleague 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

29.03.2022 - 06:43

2021/22 Euroleague 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

THY  Euroleague 21’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından bir mücadele şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak.

THY Euroleague’de geçtiğimiz aylarda Covid-19 sebebiyle birçok mücadele iptal edilmişti. Bu mücadelelerin büyük bölümü Mart ve Nisan aylarında oynanacak. beIN Sports, bu karşılaşmaları da naklen yayınlayacak. Erteleme haftasında şifresiz yayınlarına devam edecek beIN Sports, 21’inci haftanın programını açıkladı.

Salı günü 21.00’deki Fenerbahçe Beko-Alba Berlin mücadelesi, şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak.

Fenerbahçe Beko İspanya’da Kayıp

Sezona iyi başlayan, ardından sorunlar yaşayan Fenerbahçe Beko, daha sonra yeniden ayağa kalkmayı başarmıştı. Play-off hattında yer alması beklenen Fenerbahçe Beko, Euroleague’in Rus ekipleri özelinde aldığı karar sonrasında ciddi sorun yaşadı. Geçtiğimiz hafta İspanya’da alınan mağlubiyetler sonrasında da Fenerbahçe Beko’nun play-off şansı mucizelere kaldı.
1 euroleague 29.3.2022.jpg      
Geçtiğimiz hafta önce Baskonia, ardından da Barcelona’ya kaybeden Fenerbahçe Beko, kalan 4 maçını kazanarak üstteki ekiplerin kayıplar yaşamasını bekleyecek.

Alba Berlin Mucize Peşinde

Kağıt üzerinde iddiası devam eden ekiplerden Alba Berlin, mucizeyi kovalıyor. 10 galibiyeti bulunan Alba Berlin, aynı temsilcimiz Fenerbahçe Beko gibi kalan maçlarını kazanıp, üstteki ekiplerin kayıplar yaşamasını bekleyecek.
2 euroleague.jpg      
Geçtiğimiz hafta önce Barcelona’ya kaybeden Alba Berlin, ardından Kızılyıldız önünde kazanarak iddiasını belli ölçülerde devam ettirdi. 

Ligin İlk Yarısında Kazanan Alba Berlin’di

Ligin ilk yarısında Berlin’de oynanan mücadeleyi Alba Berlin 14 sayı farkla kazanmış ve Fenerbahçe Beko ciddi bir krize girmişti. Bu karşılaşmanın öncesinde oynanan son 5 karşılaşmada ise Fenerbahçe Beko’nun 3, Alba Berlin’in 2 galibiyeti bulunuyor. Ayrıca daha önce İstanbul’da oynanan 3 maçı da Fenerbahçe Beko kazanmayı başardı.

Şansı artık mucizelere kalan Fenerbahçe Beko ile bu sezon THY Euroleague’de deplasmanlarda sadece 3 kez kazanabilen Alba Berlin arasındaki bu mücadele, Salı 21.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında.