2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.03.2022 - 12:42

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 26’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 26’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. TRT Spor Yıldız ekranlarından toplam iki karşılaşma naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 26’ncı hafta maçlarıyla devam ediyor. Play-off yarışının nefes kestiği ligde yayıncılardan TRT Spor Yıldız haftanın programını açıkladı. Her hafta olduğu gibi 26’ncı haftada da iki mücadele şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak.

Son haftalarda ligin üst bölümünden maçları ekranlara getiren TRT Spor Yıldız, 26’ncı haftada önce Cuma günü 20.00’deki Afyon Belediyesi-Fenerbahçe Beko maçını basketbolseverlerle buluşturacak. Ardından Cumartesi 20.15’te Tofaş-Beşiktaş Icrypex karşılaşması naklen yayınlanacak.

Afyon Belediyesi Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Ligin dibinde yer alan Afyon Belediyesi, üst üste oynadığı 5 maçtan da kayıpla ayrıldı. Son 15 maçta yalnızca 1 kez kazanan Afyon Belediyesi, Fenerbahçe Beko önünde kazanarak ligde kalma umutlarını son 4 haftaya taşımak istiyor.

Fenerbahçe Beko ise Euroleague’de aldığı mağlubiyetlerin ardından hafta sonu Pınar Karşıyaka’ya konuk oldu. Son ana kadar heyecanın üst düzey olduğu mücadeleyi son saniye basketiyle kaybeden Fenerbahçe Beko, ligdeki 5’inci mağlubiyetini aldı.

Ligde kalmak için son 5 haftada en az 3 galibiyet çıkarması gereken Afyon Belediyesi ile son haftaların formsuz ekiplerinden Fenerbahçe Beko arasındaki bu mücadele, Cuma 20.00’den itibaren şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız’da.

1 bsl 28.3.2022.jpg      

İlk 8’i Yakından İlgilendiren Maçta Tofaş’ın Konuğu Beşiktaş Icrypex

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Tofaş, son iki maçı kazanarak yeniden play-off hattının içine kendini atmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Merkezefendi Belediyesi’ni mağlup eden Tofaş, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Beşiktaş Icrypex ise geçtiğimiz hafta Galatasaray NEF karşısında mağlup oldu ve kendini haftanın sonunda ilk 8’in dışında buldu. Fenerbahçe Beko ve Galatasaray NEF karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş Icrypex, Tofaş’ı mağlup ederek yeniden ilk 8’e girmek istiyor.

Play-off hattını yakından ilgilendiren Tofaş-Beşiktaş Icrypex mücadelesi, Cumartesi 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız’da.