2022 Pekin Kış Olimpiyatları TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve Eurosport’ta

25.01.2022 - 16:15

2022 Pekin Kış Olimpiyatları TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve Eurosport’ta

2022 Pekin Kış Olimpiyatları TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve Eurosport’ta sporseverlerle buluşacak. 2-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonun tüm heyecanını bu ekranlardan yaşayabilirsiniz.

2021 yılında düzenlenen yaz olimpiyatları sonrasında gözler kış olimpiyatlarına çevrildi. Pekin’de düzenlenecek olimpiyatların yayıncısı da belli oldu. Aynı yaz olimpiyatlarında olduğu gibi organizasyonun tüm heyecanını TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve Eurosport ekranlarında yaşayabileceksiniz.

Olimpiyat Heyecanı TRT’de

TRT Spor Twitter hesabından kış olimpiyatlarının TRT ekranlarında olacağı paylaşıldı. Olimpiyat heyecanının TRT ekranlarında yaşanacağını paylaşan TRT Spor şu ifadeleri kullandı:

Olimpiyat Heyecanı TRT'de!
▪ 15 Branş
▪ 100'e Yakın Ülke
Pekin 2022 Kış Olimpiyatları 2-20 Şubat’ta TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr’de.


Eurosport Ekstra Kanallardan Yayın Yapacak mı?

Eurosport da olimpiyatlar için ekranda geri sayıma başladı. Pekin Kış Olimpiyatları’nda birçok farklı organizasyonu ekranlara getirecek Eurosport’un önümüzdeki günlerde sosyal medyadan da bir duyuru yapması bekleniyor.

Eurosport’un ekstra kanallar açıp açmayacağı ise merak edilen konular arasında. 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları’nda yaklaşık 8 kanaldan yayın yapmış ve bu kanallar tüm platformlarda gösterilmişti. Öte yandan yaz olimpiyatlarında ekstra kanalların tamamı Blu TV’de yer aldı. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında da açıklamalar yapılacağı tahmin ediliyor. 

1 eurosport 25.1.2022      

Pekin Kış Olimpiyatları’nda 7 Türk Sporcu Boy Gösterecek

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinden (TMOK) yapılan açıklamaya göre kayakta altı ve buz pateninde ise bir sporcunun katılımı kesinleşti.

Kayakta alp disiplininde Özlem Çakıroğlu ve Berkin Usta, kayakla atlamada Fatih Arda İpçioğlu, kayaklı koşuda Özlem Ceren Dursun, Ayşenur Duman ile Yusuf Emre Fırat yer alacak. Buz pateninde ise 1000 metre kısa mesafe süratte Furkan Akar, Pekin'de mücadele edecek.

PyeongChang Kış Olimpiyatları’nda toplam 8 Türk sporcu boy göstermişti. Türkiye, en yüksek katılımı ise 11 sporcuyla 1968 Fransa Kış Olimpiyatları’nda gerçekleştirmişti.