CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Trabzonspor 23 Ocak BEIN LİNK

23.01.2022 - 15:05

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Trabzonspor 23 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında futbol severleri harika bir derbi maçı bekliyor. Yeni hocasıyla iki maçından da puan çıkartamayan Galatasaray ile liderliği kolay kolay kimselere kaptırmak istemeyen Trabzonspor, Nef Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Haftanın sonucu en çok merakla beklenen müsabakasını canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izle, Galatasaray Trabzonspor canlı maç izle, Galatasaray Trabzonspor maç izle, Galatasaray Trabzon maçı izle, Bein link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Galatasaray maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Galatasaray Trabzon online izle, derbi maçı izle. Derbi maçı öncesinde en güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

GALATASARAY-TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Trabzonspor İzleme Linki Şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Galatasaray, zorlu hava koşullarına rağmen iyi bir taraftar desteğiyle lideri devirmek istiyor. Bu özel maçı ligimizin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz. Öte yandan Digiturk platformunun dijital hizmeti olan Bein Connect üzerinden de karşılaşmayı sorunsuz şekilde izlemek mümkün. Bunun için elbette Türkiye Süper Ligi paketinin satın alınması gerekir.

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Galatasaray ve Trabzonspor arasında bugün oynanacak olan karşılaşmayı canlı izleme fırsatı bulamayan futbol severler, en azından istatistikleri ya da maç anlatımlarını takip etmek adına Galatasaray TV’yi değerlendirebilir. Bir  diğer cazip seçenek de yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümü.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Yeni Hocasıyla Kötü Başladı

Torrent Galatasaray İdmanında

Galatasaray’da Fatih Terim sonrasında takımın başına getirilen Torrent, oldukça tatsız bir başlangıç yaptı. Özellikle takımın çok rahat pozisyon vermesi ve 2 maçta kalesinde 6 gole izin vermesi, eleştirilerin ana konusu oldu. Yeni hocasıyla iki maçında 0 çeken sarı kırmızılı ekip, lideri yenerek yeniden güven tazelemek istiyor. Milli maç arasına moralli girmek isteyen Galatasaray’ın bu maçı da kaybetmesi durumunda ilk 4 sıra hayali, artık yavaş yavaş yerini alt sıralardan kurtulma mücadelesine dönüşecek. Galatasaray gelinen noktada topladığı 27 puanla 14’üncü sırada yer alıyor. Antalyaspor ve Kasımpaşa gibi takımların haftayı galibiyetle kapatması durumunda, Galatasaray için bu konunun ciddiyeti daha da artacak. Ligdeki son 3 maçını da kaybeden Galatasaray’da kaleci İsmail Çipe tepkilerin merkezinde yer alan isim durumunda. Torrent’in bu hafta kalede İsmail yerine Fatih’e görev vermesi bekleniyor. Öte yandan kart cezalısı Taylan ile sakat Diagne ve Muslera kadroda yer almıyor. Mohamed ise milli takımında mücadele ettiği için takımının yanında olamayacak.

Lider 2 Haftadır Puan Kaybediyor

Trabzonspor Sosyal Medya Ekibinin Hazırladığı Hamsik Temalı Galatasaray Maç Görseli

Spor Toto Süper Lig’in lideri Trabzonspor, İstanbul’a oldukça rahat geliyor. Şu an itibarıyla üç büyüklere de ciddi bir fark atan Trabzonspor için şu an için en ciddi tehdit Konyaspor olarak görünüyor. Topladığı 51 puanla zirvedeki yerini haftalardır hiçbir takıma kaptırmayan bordo mavili ekip, son derece kararlı görünüyor. Son 2 haftada 4 puan kaybetmeleri bile takımın şampiyonluk yolculuğuna pek bir zarar vermedi. Çünkü sıkışık lig fikstüründe arkadan gelen takımların birçoğu da aynı şekilde puan kaybediyor. Lider ara transfer döneminde eski oyuncusu Yusuf Erdoğan dışında Visca, Kouassi ve Puchacz gibi etkili isimleri kadroya dahil etti. Son resmi maçında bir diğer Karadeniz takımı ile golsüz berabere kalan başarılı takımda Djaniny, Abdülkadir Ömür, Gervinho ve Trondsen sakat. Hüseyin ve Yusuf’un da bu maçta kart cezalısı olduklarını da bu noktada hatırlatalım. Maça yetiştirilmeye çalışılan Hamsik’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Maç Öncesi Çarpıcı Rakamlar

Anadolu Ajansı Tarafından Galatasaray Trabzonspor Maçına Özel Hazırlanmış İstatistik ve Rakamları Gösteren İnfografik

Galatasaray ve Trabzonspor, soğuk bir İstanbul akşamında bir kez daha karşı karşıya geliyor. İki takım bu maçla beraber resmi anlamda 133’üncü randevularına çıkmış olacak. Bu maçlarda 59 galibiyetle sarı kırmızılı ekibin bariz bir üstünlüğü söz konusu. Trabzonspor ise Galatasaray’a karşı toplamda 43 defa galip gelmiş durumda. İki takım arasındaki 30 maçta ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında Trabzon şehrinde oynanan karşılaşma hatırlanacağı üzere 2-2 sonuçlanmıştı.

Galatasaray Trabzonspor İlk 11'ler

Galatasaray: Fatih, Taylan, Kerem, Ömer, Berkan, Nelsson, Cİcaldau, Marcao, Emre, Halil, Boey
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Hugo, Puchacz, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme, Cornelius