CANLI MAÇ İZLE Sivasspor Fenerbahçe 22 Ocak BEIN LİNK

22.01.2022 - 12:20

CANLI MAÇ İZLE Sivasspor Fenerbahçe 22 Ocak BEIN LİNK

Yeni hocasıyla ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta kazanan Fenerbahçe, bu hafta Sivasspor’a konuk oluyor. Sivasspor ve Fenerbahçe arasındaki karşılaşma bugün saat 16.00’da başlıyor. Yeni Malatya Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma öncesi popüler arama sonuçlarının şu şekilde olduğunu görüyoruz: Sivasspor Fenerbahçe canlı maç izle, Sivasspor Fenerbahçe maç izle, Sivas Fener maçı izle, Sivas FB izle, Fener maçı canlı izle, Bein Link, Fenerbahçe şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Sivasspor Fenerbahçe şifresiz. Her iki takımla ilgili en güncel gelişmelerle beraber canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kim Min Jae, Serdar Dursun ve İrfan Can Kahveci Temalı Maç Görseli

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Sivasspor Fenerbahçe İzleme Linki! Alper Ulusoy’un yöneteceği Sivasspor Fenerbahçe müsabakası, Spor Toto Süper Lig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Maçı aynı zamanda Bein Connect üzerinden takip etmek de mümkün olacak.

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Sarı lacivertli ekip, zorlu Sivasspor deplasmanında kazanarak İsmail Kartal önderliğinde bir seri oluşturmak istiyor. Sivasspor Fenerbahçe karşılaşmasını izleme fırsatı bulamayanlar, istatistikler için maç saatinde Fenerbahçe kulüp televizyonunu takip edebilir.

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Sürprize İzin Vermedi

Fenerbahçe Altay'ı 2-1 Yendi

Fenerbahçe hafta arasında oynadığı Altay maçı ile beraber İsmail Kartal yönetiminde ilk galibiyetini elde etti. Bu maçta sarı lacivertli ekip maçın başında geriye düşmesine rağmen hızlı bir şekilde toparlandı ve önce İrfan’ın sonra ise Serdar Dursun’un golüyle maçı çevirmeyi başardı. Alınan bu 3 puanla beraber Fenerbahçe iki hafta sonra kazanmış oldu. Takım şimdi ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Bu hafta Sivas’ta yer yer kar yağışının olması Fenerbahçeli oyuncuları zorlayacak gibi görünüyor. Oldukça soğuk bir havada geçmesi beklenen maç öncesinde Fenerbahçe takımının 36 puanla 3’üncü sırada yer aldığını görüyoruz. İstanbul temsilcisi özellikle deplasmanlarda son dönemde oldukça tutuk bir görüntü sergiliyor. Galatasaray deplasmanından alınan galibiyetten sonra Fenerbahçe henüz deplasmanlarda kazanamadı. Bu arada Szalai, Altay maçında sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. Diğer yandan Altay ve Mert, sakat oyuncular arasında yer alıyor. Ayrıca kadroda yer alsalar bile kaleci Berke ile Novak’ın durumları henüz netleşmiş değil.

Sivasspor İzmir’de Kayıp

Rıza Çalımbay Sivasspor İdmanında

Süper Lig’in önemli ekiplerinden biri olan Sivasspor, bu sene iç sahada geçmiş yıllara oranla düşük bir maç kazanma yüzdesi ile oynuyor. Takım, iç sahada oynadığı 11 maçın 3 tanesinde galibiyet alabildi. Ligin ikinci yarısına Konyaspor deplasmanında alınan galibiyet ile moralli başlayan Yiğidolar sonrasında lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta ise zorlu Göztepe deplasmanında etkili bir futbol oynamalarına rağmen maçı 2-1 kaybettiler. Sivasspor bu karşılamada ”gol denemeleri” istatistiğinde rakibini ikiye katlamasına rağmen Sivas’a puansız şekilde dönmek zorunda kaldı. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri 22 hafta sonunda elde edilen 30 puanla beraber 11’inci basamakta yer alıyor. Bu maç öncesinde ayrıca Kerem Atakan Keskin’in cezalı olduğunu anımsatalım. Öte yandan farklı nedenlerden dolayı Felix, Gradel, Fajr ve Ulvestad da kadroda yer alamayacak isimler.

Son Dönemde Sarı Lacivertliler Sivas’ta Zorlanıyor

Geçtiğimiz Sezon Oynanan Sivasspor Fenerbahçe Maçında Pelkas'ın Girdiği İkili Mücadele

Fenerbahçe ve Sivasspor arasında son dönemde oynanan lig maçlarına bakıldığında sarı lacivertli ekibin özellikle deplasmanlarda zorlandığını görüyoruz. Fenerbahçe, Sivasspor’a karşı bu sahadaki son galibiyetini 2017-2018 sezonunda elde etti. O maçtan sonra burada oynanan 3 lig karşılaşmasının 3 tanesinin beraberlikle sonuçlandığını, birinin ise Sivasspor lehine 3-1 şeklinde sonuçlandığını görüyoruz. Bu arada ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmada da Fenerbahçe, Sivasspor’a karşı kazanma başarısı gösteremedi ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. İstanbul ekibinin bu maçla beraber söz konusu olumsuz istatistiği bozup bozamayacağı ise merak konusu.

Sivasspor Fenerbahçe İlk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Özkan, Koray, Cofie, Erdoğan, Pedro, Yatabare
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Novak, Nazım, Osayi Samuel, Crespo, Zajc, İrfan Can, Valencia, Serdar Dursun