21-22-23 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

20.01.2022 - 20:07

21-22-23 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Birbirinden keyifli maçların oynanacağı 21-22-23 Ocak Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız. Futboldan basketbola, basketbolda MMA’e birçok organizasyondan karşılaşmaları sizler için seçtik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü iki futbol, bir basketbol karşılaşmasını sizler için seçtik. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

19.00 Samsunspor-Kocaelispor: Yaptığı yatırımın karşılığını alamayan Samsunspor ile taraftarla yönetim arasının son derece gergin olduğu Kocaelispor kozlarını paylaşıyor. TFF 1. Lig’de her hattı yakından ilgilendiren bu mücadele, beIN Sports MAX HD 1 ve TRT Spor ekranlarında.

20.30 Anadolu Efes-Panathinaikos: Geçtiğimiz hafta Barcelona önünde bölüm bölüm iyi oynayan ama bunu sonuca dönüştüremeyen Anadolu Efes, ligin dibinde yer alan Panathinaikos’u konuk ediyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

23.00 Lyon-St Etienne: Fransa’nın en büyük takımlarından St Etienne bu sezon felaket durumda. Bir türlü toparlama şansını da kullanamıyorlar. Ligin dibinde yer alıyorlar. Ezeli rakipleri Lyon önünde mutlak galip gelmek zorundalar. Lyon ise bir ileri, iki geri modda yoluna devam ediyor. Keyifli geçmeye aday bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 ST ETİENNE LYON 20.1.2022      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Süper Lig, Premier Lig ve Ligue 1’den oluşan bir liste ile karşınızdayız. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

16.00 Sivasspor-Fenerbahçe: Sivasspor, ligin oynaması en zor ekiplerinin başında geliyor. Önde baskı yapan bir takıma karşı uzun topla çıkarak planı bozabiliyorlar. Derinde bekleyen takıma karşı sabırlı davranabiliyorlar. Geriden oyun kurmaya çalışan takımlara karşı da uygun silahları var. Karşısındaki rakibi düzenden çıkaran Sivasspor, ligde ilk haftalar dışında pek bir düzeni olmadığı gözlemlenen Fenerbahçe’ye karşı nasıl bir plana sahip olacak merak konusu. Hava şartları uygun olursa keyifli geçmeye aday bu mücadelenin adresi beIN Sports HD 1.

18.00 Manchester United-West Ham: Manchester United’da yine işler çok yolunda değil. Rangnick’in kafasındaki oyuna uygun tek bir oyuncusu dahi bulunmuyor. Bu da Manchester United maçlarında bir karmaşa yaratıyor. West Ham ise ligde etkileyici oyun oynayan takımlardan biri. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

23.00 Lens-Marsilya: Fransa Ligue 1’de takip etmesi en keyifli takımların başında Lens geliyor. 2 yıldır düzenli şekilde aynı oyunu oynuyorlar ve neredeyse her oyuncudan verim almayı başarıyorlar. Marsilya önünde de pozitif oyunu devam ettireceklerdir. Marsilya da dönem dönem iyi oynayan ekiplerden biri. Bakambu transferiyle biraz daha iyi olmaları bekleniyor. Haftanın keyifli geçmeye aday mücadelesi, beIN Sports HD 2 ekranlarında.

1 manc utd 20.1.2022      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü UFC ağır sıklet maçıyla açıyoruz. Sonrasında Türkiye ve İtalya’da iki büyük maç bizleri bekliyor.

07.00 Francis Ngannou-Ciryl Gane: Ağır sıklette iki eski antrenman partneri kozlarını kemer için paylaşacak. Ngannou, sıkletteki en güçlü isim. Oyunundaki bilinmezlik de bu maçı daha heyecanlı hale getiriyor. Fransız Gane ise daha sakin bir dövüşçü. Devlerin savaşında Gane’in galip gelmesi UFC ile sözleşmesi biten Ngannou’nun UFC’ye vedası anlamı da taşıyabilir. Hikayesi ve kafesin içinde vaat ettikleriyle mükemmel bir maç dövüş sporları tutkunlarını bekliyor. Ayrıca bu maçın öncesinde Brandon Moreno-Deiveson Figueiredo karşılaşması da naklen yayınlanacak. Bu dev karşılaşmaları, S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Torrent yönetiminde Galatasaray’ın hücumda daha etkin olacağı ama savunmada daha sorunlu gözükeceği ilk maçta göze çarptı. Kafasındaki oyunu oturtması için uzun bir zamana ihtiyacı var. Bu maçta ise ligde oyunu oturan bir rakibi karşılarında bulacaklar. Lider Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanında neler yapacağının yanıtı beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

22.45 Milan-Juventus: Geçtiğimiz hafta Spezia önünde ilk yarıyı kusursuz oynayan Milan, ikinci yarıda rakibinin geri dönüşüne izin verdi ve şok bir mağlubiyet aldı. Öte yandan bariz bir hakem hatası yüzünden bu sonucun geldiğini de söylemek gerek. Juventus ise rezalet başladığı sezonda beklentilerin ötesinde bir toparlama yaşadı. Allegri yönetiminde orta sahaya takviye yapabilirlerse gelecek adına umut veriyorlar. İtalya’da haftanın en kritik mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.

2 ufc 20.1.2022      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da TBL’den Cuma günü 18.00’deki Antalya Güneşi-Balıkesir BB mücadelesini takip edebilirsiniz. Bunun yanında Cumartesi 18.00’deki Tofaş-Darüşşafaka ve Pazar 20.15’teki Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko BSL mücadeleleri TRT Spor Yıldız’da naklen yayınlanacak. Ayrıca TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi heyecanını TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşayabileceksiniz.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden bir mücadele şifresiz yayınlanacak. Ayrıca Pazar 15.30’daki St Liege-Club Brugge mücadelesi de şifresiz yayınla futbolseverlerle buluşacak.

A Spor Cumartesi 18.00 kuşağından Leeds United-Newcastle Premier Lig karşılaşmasını naklen yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Villarreal-Mallorca: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Basketbol 1. Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2. Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.