İtalya Kupası’nda 5 Maç TRT Spor’dan Naklen Yayınlanacak

17.01.2022 - 13:58

İtalya Kupası’nda 5 Maç TRT Spor’dan Naklen Yayınlanacak

İtalya Kupası’nda 5 maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak 5 karşılaşmayla çeyrek final eşleşmeleri de belli olacak.

İtalya Kupası’nın resmi yayıncısı TRT Spor, son 16 turundan 3 karşılaşmayı geçtiğimiz hafta futbolseverlerle buluşturdu. Kupada heyecan, son 16 turundan 5 karşılaşma ile devam ediyor ve TRT Spor bu mücadeleleri de naklen yayınlıyor. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri İtalya Kupası’ndan toplam 5 mücadeleyi TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Salı Günü İki Maç TRT Spor’da

Salı günü Coppa Italia’dan iki mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu karşılaşmaların ilkinde Lazio’nun konuğu Udinese olacak. Ligde 4-4 berabere kalan iki ekibin kupadaki kapışmasını, Salı 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

İtalya Kupası’nda günün ikinci maçı ise ligin en formda ekiplerinden Juventus ile Sampdoria arasında oynanacak. Ligde üst sıralara tırmansa da gerçekçi hedefi kupa şampiyonluğu şeklinde belirleyen Juventus’un Sampdoria önündeki bu sınavı Salı 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.

1 italya kupası 17.1.2022

Lider Inter Kupada da İlerlemek İstiyor

Kupada son 16 turunun heyecanı Çarşamba günü oynanacak maçlarla devam ediyor. 19.30’da ligin iyi ekiplerinden Sassuolo, hücumda son dönemde sorunlu görünen Cagliari’yi konuk ediyor. Mücadelenin adresi TRT Spor.

Günün ikinci maçında lider Inter, Empoli’yi konuk ediyor. Hafta sonu Atalanta önünde beklentilerin gerisinde kalan Inter, sınırlı kadrosuna rağmen iyi iş çıkaran Empoli önünde tur peşinde olacak. Bu keyifli mücadele, 23.00’te TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor.

2 italya kupası 17.1.2022

Kapanış Jose Mourinho’nun Roma’sından

İtalya Kupası’nda son 16 turunun heyecanı Perşembe günü sona eriyor. Turun kapanış mücadelesinde Roma’nın konuğu Serie B ekiplerinden Lecce. Son çeyrek finalisti belirleyecek bu mücadele, 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.

Roma-Lecce mücadelesinin sona ermesinin ardından çeyrek finalistler belli olacak. Çeyrek final karşılaşmalarının 7, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde oynanması planlanıyor. Bu karşılaşmalar da TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.