Kadınlar Asya Kupası Spor Smart'ta

17.01.2022 - 13:34

Kadınlar Asya Kupası Spor Smart'ta

Asya futbolunu ekranlara getiren D-Smart, Kadınlar Asya Kupası’nı naklen yayınlayacağını duyurdu. 20 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında oynanacak 2022 Kadınlar Asya Kupası D-Smart’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz yıllarda Asya futbolunun yayın haklarını alan ve birçok organizasyonu ekranlara getireceğini duyuran D-Smart, Covid-19 sebebiyle bu kupalardan tam anlamıyla verim alamadı. Özellikle Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki sorunlar turnuvanın kalitesini olumsuz etkiledi. Öte yandan milli takımlar bazında turnuvalar sorunsuz devam ediyor. Bu turnuvaların sonuncusu 20 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında Hindistan’da düzenlenecek. Hindistan’da düzenlenecek ve kadın futbolunun önemli ekiplerinin katılacağı 2022 Asya Kadınlar Kupası’nın tüm heyecanı, D-Smart spor kanalları ve D-Smart GO’da yaşanacak.

Toplam 25 Maç Hindistan’dan Canlı Yayınla D-Smart’ta

D-Smart, 2022 Kadınlar Asya Kupası’nda tüm karşılaşmaları ekranlara getireceğini Twitter hesabından duyurdu. Twitter’dan yapılan paylaşım şu şekildeydi:

20 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında oynanacak 2022 Kadınlar Asya Kupası heyecanı sadece D Smart'ta. Toplam 25 maç canlı yayınla D Smart spor kanalları ve D Smart GO'da.


Kadınlar Asya Kupası 20 Ocak’ta Başlıyor

Kadınlar Asya Kupası’nda maçlar 20 Ocak’ta başlıyor. Çin ile Tayvan arasındaki karşılaşmayla başlayacak serüven 6 Şubat’taki final maçına kadar devam edecek. 

Japonya ve Avustralya’nın favori gösterildiği turnuvada 25 maçın da Spor Smart ve Spor Smart 2 ekranlarından yayınlanması bekleniyor. Yayın programının farklı maçlarla çakışması durumunda ise futbolseverler D-Smart GO üzerinden karşılaşmaları takip edebilecek.


D-Smart Asya Futbolunu Ekranlara Getiriyor

Kadınlar Asya Kupası maçlarını yayınlayacak D-Smart, Asya’daki tüm futbol organizasyonlarının yayın hakkına sahip. Saat farkı sayesinde bu müsabakaların ilgi çekeceğini düşünen ve bu yüzden yayın haklarını satın alan D-Smart’ta; Asya Kupası, Asya Şampiyonlar Ligi ve daha birçok organizasyonu takip edebilirsiniz.

Yeni yılda farklı yayın haklarını da alması beklenen D-Smart’ta 20 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında Kadınlar Asya Kupası maçlarını kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz.