CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Fenerbahçe 22 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

22.12.2021 - 16:27

CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Fenerbahçe 22 Aralık BEIN MAÇ LİNKİ

Spor Toto Süper Lig’in hafta içi mesaisinde Fenerbahçe, lige geçtiğimiz sezon yükselme başarısı gösteren Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Zirveden iyice uzaklaşamaya başlayan sarı lacivertli ekip, sezon ortasına kayıp yaşamadan girmek istiyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Fatih Karagümrük müsabakası öncesinde trend aramalar şu şekilde: Karagümrük Fenerbahçe canlı maç izle, Karagümrük Fenerbahçe maç izle, Karagümrük Fener izle, Fener maçı izle, FB maçı canlı yayın, BEIN Link, Bein Sports canlı yayın, Fenerbahçe şifresiz izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Mesut Özeil, Berke ve Szalai Temalı Maç Görseli

Karagümrük Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Karagümrük Fenerbahçe İzleme Linki! İki İstanbul takımını bir araya getirecek olan Fatih Karagümrük Fenerbahçe müsabakasına Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşma, Süper Lig’in resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Karagümrük Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçını beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, en azından istatistik takibi ve maç anlatımı için Fenerbahçe TV’de yayınlanan “Maç Havası” adlı programı izleyebilir.

KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

FATİH KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyor

Vitor Pereira Kenardan taktik Verirken

Takımın başına büyük ümitlerle getirdiği teknik direktörü Pereira’yı resmi olarak gönderen Fenerbahçe, kötü gidişine derbi maçında da dur diyemedi. Taraftarın tüm stadı doldurduğu karşılaşmada Fenerbahçe, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. İki defa öne geçmesine karşın skoru koruyamayan sarı lacivertli ekipte, skordan çok oynanan futbol taraftarın tepkisine yol açtı. Oyunun kontrolünü genel olarak rakibe teslim eden Fenerbahçe, böylelikle liderin galip geldiği haftanın sonunda 14 puan geriye düşmüş oldu. Maç sonunda tribünlerin önemli bir kısmı Başkan Ali Koç’u istifaya davet etti.

Pereira’nın İkinci Dönem Karnesi

Vitor Pereira İle Yollar Ayrıldı

Fenerbahçe’de nihayet kamuoyu tarafından beklenen ayrılık gerçekleşti. Pazartesi akşamı Fenerbahçe kulübü, resmi site üzerinden Portekizli teknik adamla yolların ayrıldığını beyan etti. Böylelikle Pereira’nın Fenerbahçe’deki ikinci dönemi de başarısızlıkla neticelenmiş oldu. Portekizli hoca, özellikle de üçlü savunma kurgusundaki ısrarı nedeniyle yoğun şekilde eleştiriliyordu. Pereira’nın karnesine baktığımız zaman 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi görüyoruz. Sezonun ilk yarısını dahi tamamlama başarısı gösteremeyen deneyimli teknik direktörün yerine adaylar şimdiden yoğun bir şekilde tartışılıyor.

Karagümrük Yeni Hocasıyla İyi Başladı

Fenerbahçe Efsanesi Volkan Demirel Şimdi Karagümrük Başında Fenerbahçe'ye Rakip Oluyor

Fatih Karagümrük takımı radikal bir karar alarak, teknik direktörlük konusunda deneyimsiz biri isim olan Volkan Demirel’e  takımı emanet etti. Bu kararın meyveleri henüz ilk haftadan sonuç vermiş görünüyor. Göztepe deplasmanında alınan galibiyetten öte, oyuncuların gol sevincini yeni hocalarıyla kutlamaları, iyi bir tablo yaratmıştı. Caner Erkin’in golüyle Göztepe deplasmanından 3 puanla dönen Fatih Karagümrük, 25 puanla 10’uncu basamakta yer alıyor. Üç maçlık mağlubiyet serisini durduran İstanbul ekibinde Kerim Frei’ın oynama olasılığının düşük olduğu belirtildi.

Karagümrük Yeni Hocasıyla İyi Başladı

Fatih Karagümrük: Viviano, Biglia, Musa, Hedenstad, Pesic, Uğur, Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Bertolacci, Karamoh
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Szalai, Novak, Nazım, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Mesut Özil, Valencia