CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Beşiktaş 20 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

20.11.2021 - 15:07

CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Beşiktaş 20 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından Beşiktaş perdeyi Alanyaspor maçıyla açıyor. Lig yarışına tutunmak isteyen Beşiktaş’ın Alanyaspor deplasmanındaki zorlu sınavı bugün saat 19.00’da başlıyor. Müsabakayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin gerçekleştirdiği popüler aramalar şu şekilde: Alanyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Alanyaspor Beşiktaş maç izle, Alanya BJK canlı yayın, Beşiktaş maçı canlı yayın, BJK maçı izle, Beşiktaş maçı şifresiz, Türkiye Süper Ligi maç izle, Beşiktaş maç linki, Bein Sports ücretsiz izle, bedava Alanyaspor Beşiktaş maçı, online maç izle. Karşılaşmaya dair netleşen canlı yayın bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

ALANYASPOR-BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

  Alanya Beşiktaş Maç Görseli 20112021

Alanyaspor Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Alanyaspor Beşiktaş İzleme Linki! Alanyaspor ile Beşiktaş, Türkiye Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında, Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Sonucu merakla beklenen maç, ülkemizde sadece Bein Sports HD 1 kanalında olacak. Müsabakayı aynı zamanda Bein Connect üzerinden spor paketlerini satın alarak da online olarak izleyebilirsiniz.

Alanyaspor Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Ligde ve Avrupa’da taraftarının yüzünü bu sene pek güldüremeyen Beşiktaş, zorlu Alanyaspor deplasmanı ile beraber önemli bir seri yakalamak istiyor. Alanyaspor Beşiktaş karşılaşmasını Bein Sports HD 1 kanalından izleme şansı bulamayacak taraftarlar, en azından istatistik takibi açısından Beşiktaş resmi sitesinde bulunan Maç Merkezi isimli bölümden yararlanabilir.

ALANYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Derbi Haftasında Kazanmak İstiyor

Beşiktaş, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Nitekim siyah beyazlılar için artık puan kaybetme lüksü kalmadı denilebilir. Şampiyonlar Ligi’nde üst üste gelen kötü sonuçları lige de yansıtan Beşiktaş’ın milli maç arası ile beraber toparlanması ve çıkışa geçmesi bekleniyor. Hatayspor’a kaybettikten hemen sonra lider Trabzonspor’a da evinde 2-1 kaybeden İstanbul ekibi, şampiyonluk yarışından kopmamak adına bu maçı bir dönüm noktası olarak görüyor. Sakatlıkların da büyük ölçüde dönmesi sayesinde ideal bir kadroyla maça hazırlanma şansı bulan Beşiktaş, gelinen noktada liderin tam 10 puan gerisinde bulunuyor. Beyaz bir sayfa açma fırsatını kullanmak isteyen Kara Kartallar, son 10 resmi maçın 7 tanesinde sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Alanyaspor’un Serisi Bozuldu

Alanyaspor Maç Görseli 20112021

Süper Lig’de son iki sezonda oynadıkları futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Alanyaspor, bu sezon Bülent Korkmaz önderliğinde iyi bir çıkış yakalamıştı. Hatayspor’a 5-0 kaybedilen maçtan sonra çıktığı 8 Süper Lig maçından da yenilgi ile ayrılmayan Antalya ekibinin büyüsü milli maç arasında önce Rize’de bozuldu. Alanyaspor’un, ligin görece zayıf ekiplerinden biri olan Rizespor’a karşı 2-0 kaybederken hücumda yer yer tıkanması dikkat çekiciydi. Onun öncesinde Göztepe ile 2-2 berabere tamamlanan müsabakada da Alanyaspor pek de iyi sinyaller vermemişti. Alanyaspor’da dikkat çeken bir diğer unsur da takımın son 6 karşılaşmada da kalesinde gol görmesi. İyi motive olması beklenen Beşiktaş’a karşı savunmada nasıl bir performans gösterecekleri şimdiden merak konusu. Alanyaspor, 21 puanla Beşiktaş’ın hemen bir basamak üzerinde yer alıyor.

Maç Öncesi Sakatların Durumu

Beşiktaş’ta milli maç arası ile beraber pek çok sakat oyuncunun takıma geri dönecek olması büyük bir sevinç yarattı. Buna rağmen Michy Batshuayi’nin Alanyaspor karşısında sakatlığından ötürü kadroda olması beklenmiyor. N’Sakala ise maç öncesi kadro dışı bırakıldı. Yıldız oyuncu, takımla beraber antrenmanlara çıkmadığı ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğu için yönetim tarafından bu maçın kadrosuna dahil edilmedi. Alanyaspor ekibinde ise tek eksik oyuncu  Cristian Borja.

Alanyaspor Beşiktaş İlk 11'ler

Zorlu Alanyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Bülent Korkmaz ve Sergen Yalçın'ın kadro tercihleri belli oldu. Buna göre takımlara sahaya şu 11'ler ile çıkacak:

Alanyaspor: Serkan, Tayfur, Mavlja, Awaziem, Juanfran, Umut, Fatih, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Babacar
Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Welinton, Rosier, Josef, Larin, Pjanic, Atiba, Ghezzal, Kenan