CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe BEIN MAÇ LİNKİ

28.10.2021 - 17:16

CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe BEIN MAÇ LİNKİ

THY Euroleague’de çift maç haftasına travmatik bir yenilgi ile başlayan Fenerbahçe Beko, bu akşam saat 21.00’da Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak. Barış ve Dostluk Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı 7’nci hafta karşılaşması, Fenerbahçe Beko’nun üst üste son saniyelerde kaybettiği maçları telafi etmek adına da önemli bir fırsat sunuyor. Euroleague’de haftanın en zorlu maçlarından biri olarak gösterilen Olympiakos Fenerbahçe Beko maçını naklen izlemek isteyenler, genel olarak şu arama sonuçlarına yöneliyor: Olympiakos Fenerbahçe canlı maç izle, Olympiakos Fenerbahçe maç izle, Olympiakos Fenerbahçe maçı şifresiz, Bein Sports Haber İzle, Bein Sports Haber canlı İzle, Bein şifresiz, bedava maç izle, şifresiz maç linki, Eurolig maçı ücretsiz izle, Fenerbahçe maçı canlı yayın, online basketbol maçı.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Olympiakos Fenerbahçe Maç Görseli

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Olympiakos-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Yunanistan karşısındaki zorlu sınavı, beİN Sports Haber kanalından naklen yayınlanacak. Bilindiği üzere iki temsilcimizin Eurolig maçları sırasıyla bu kanalda yer alıyor. beİN Sports Haber, yayınlarını aynı zamanda 24 saat boyunca Youtube üzerinden ücretsiz olarak paylaşıyor.

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Euroleague’de şifresiz maç yayını sırası Fenerbahçe Beko’da. Basketbol severler bu akşam oynanacak olan Olympiakos-Fenerbahçe Beko müsabakasını uydu üzerinden şifresiz yayın yapan beİN Sports Haber kanalından ya da Youtube platformundan sorunsuz şekilde izleyebilecek. Öte taraftan maça dair istatistikleri takip etmek isteyenler ise Eurolig’in resmi sitesini ya da FB TV’deki “Maç Havası” isimli programı değerlendirebilir.

OLYMPİAKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

OLYMPİAKOS-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE


Fenerbahçe’de Son Saniye Travması

Bu sezona oldukça iddialı bir kadro kurarak başlayan Fenerbahçe Beko, ortaya potansiyelini yansıtan performanslar koymasına rağmen bu eforunu sonuca bir türlü yansıtamıyor. Panathinaikos, Real Madrid maçlarından sonra iç saha oynadığı Barcelona maçında da deyim yerindeyse elinde olan maçı rakibe teslim etti. Eurolig’in bu sene en net şampiyonluk adayı olan Barcelona’ya oldukça zor anlar yaşatan sarı lacivertli ekip, Mirotic’in son saniyede gelen basketine engel olamadı ve maçı 74-76 kaybetti. Oldukça travmatik bir maç sonu olmasına rağmen takımdaki mücadele ve hırs, taraftardan alkış aldı. Bu deplasman öncesinde Danilo Barthel dışında herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor.

Olympiakos Evinde Kayıpsız

Sloukas

Geçtiğimiz sezonu ilk 8 potasının dışında tamamlayan Olympiakos, bu sezon eski günlerine dönüş sinyalleri veriyor. Oynadıkları 6 Euroleague maçının 4 tanesini kazanan Yunanistan temsilcisi, özellikle iç sahadaki performansı ile dikkat çekiyor. Şu ana dek kendi sahasında fire vermeden ilerleyen Olympiakos, çift maç haftasının ilk ayağında Alba Berlin karşısında zorlansa da kazanmayı bildi. Lig maçında rotasyon yaptıkları için Iraklis karşısında da aynı şekilde zorlandıkları görüldü. Maç sonlarını iyi oynayan deneyimli oyun kurucularına sahip olan ev sahibi ekibinde Hassan Martin, bu maçın kadrosunda olmayacak.

Fenerbahçe Olympiakos’a Ters Geliyor

İki takım arasında son dönemde oynanan müsabakalara bakıldığı zaman temsilcimizin net üstünlüğü göze çarpıyor. Fenerbahçe Beko ve Olympiakos arasında oynanan son 6 karşılaşmada da sarı lacivertli ekibin galip geldiğini görüyoruz. Geçen sene bu salonda oynanan maçta Fenerbahçe Beko 71-76 galip gelmişti. İstanbul ekibinin bu müthiş seriyi sürdürüp sürdüremeyeceği ise bu akşam yanıt buluyor.

Fenerbahçe'nin Olympiakos Kadrosu

Fenerbahçe Beko'nun sosyal medya hesabı, maça 1 saat kala Olympiakos'a karşı mücadele edecek 12 kişiyi açıkladı. Sarı lcaviretlilerin kadrosu şöyle:

Metecan Birsen, Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu