2021/22 La Liga 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

28.10.2021 - 14:51

2021/22 La Liga 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 12’nci haftasının şifresiz maçı belli oldu. Cumartesi günü 17.15’teki Sevilla-Osasuna mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’da her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart, haftanın programını açıkladı. Hafta içi fikstüründe şifresiz maçı pas geçen D-Smart, Cumartesi günü 17.15’teki Sevilla-Osasuna karşılaşmasını şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu mücadeleyi, D-Smart Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla Mallorca Deplasmanında 1 Puanı Kurtardı


Ligde şampiyonluk adayları arasında gösterilen Sevilla, hafta içi Mallorca deplasmanındaydı. Mücadelenin ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Sevilla, mücadelede geriye düştü. İkinci yarı rakip sahada daha etkili olan Sevilla, 1 puanı kurtarmayı başardı.

Ligde 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Sevilla, 21 puanla zirve yarışının içinde. Osasuna önünde galip gelmek isteyen Sevilla, zirve takibini devam ettirmeyi planlıyor.

Osasuna 90 Dakika Kusursuz Savunma Yaptı


Ligde 5 haftadır kaybetmeyen ve bu maçlarda toplam 11 puan çıkaran Osasuna, geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanındaydı. El Classico galibiyetinin ardından Real Madrid’in baskın oynaması bekleniyordu ama Osasuna bu baskıya karşı koyabildi.

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında rakibi kenar ortalara mecbur bırakan Osasuna, 90 dakika kusursuz savunma yaptığı mücadeleden 1 puanı kurtarmayı başardı. 19 puanla beklentileri aşan Osasuna, bir sürpriz de Sevilla’ya yapmak istiyor.

Osasuna Sevilla’yı 2013’ten Bu Yana Mağlup Edemiyor


Sevilla ile Osasuna arasında oynanan mücadelelerde Sevilla’nın üstünlüğü dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da kazanan Sevilla, rakibine 2013 yılından bu yana kaybetmiyor. Sevilla’da oynanan son 10 maçın 9’unu kazanan ev sahibi ekip, iç sahada rakibine en son 2006 yılında kaybetti.

Bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Sevilla ile 11 hafta itibarıyla beklentileri fazlasıyla aşan Osasuna arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.