İskoçya Premier Ligi S Sport Plus’ta

27.07.2021 - 19:06

İskoçya Premier Ligi S Sport Plus’ta

Hafta sonu başlayacak İskoçya Premier Ligi, S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. İlk hafta iki mücadele S Sport Plus platformundan sporseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz sezon İskoçya Premier Lig yayın haklarını satın alan S Sport, bu hakları bir yıllığına Tivibu’ya vermişti. Yeni sezonda İskoçya Premier Ligi’nin hangi ekranlarda olacağı merak ediliyordu. Bu merak en azından ilk hafta maçları itibarıyla giderildi. İskoçya Premier Lig ilk hafta maçları, S Sport Plus platformunda olacak. 

S Sport Plus platformunda yayınlanacak ilk İskoçya Premier Lig mücadelesi Cumartesi 15.30’daki Rangers-Livingston karşılaşması. Aynı gün 22.00’deki Hearts-Celtic karşılaşması da S Sport Plus platformunda olacak.

Premier Lig, NBA, MMA, Formula 1 ile birlikte İskoçya Premier Ligi izlemek için buraya tıklayın.

Son Şampiyon Ligi Açıyor


İskoçya Premier Ligi son şampiyonu Rangers, ilk haftada Livingston’ı konuk ediyor. Hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyen ve Real Madrid gibi dünya devini mağlup etmeyi başaran Rangers’ta hedef, bu sezonu da şampiyon tamamlamak.

Son şampiyon Rangers ile geçtiğimiz sezonu 6’ncı sırada tamamlayan Livingston arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 15.30’da S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz.

Kapanış Hearts-Celtic Maçıyla


İlk hafta iki mücadeleyi ekranlara getirecek olan S Sport Plus, Rangers-Livingston mücadelesinin ardından Hearts-Celtic karşılaşmasını futbolseverlerle buluşturacak. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Celtic, bu sezon unvanı geri alma peşinde. Hearts ise bu sezon biraz daha iddialı olmak istiyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Hearts ile şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Celtic arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi 22.00’de S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

İskoçya Premier Lig İlerleyen Aylarda Farklı Platforma Satılabilir


Geçtiğimiz sezon İskoçya Premier Lig açılışı S Sport Plus’ta yapmış ama daha sonrasında Tivibu Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşmuştu. Saran Group’un bu sezon da aynı stratejiyi izlemesi ve ilerleyen aylarda İskoçya Premier Ligi farklı bir platforma satması bekleniyor.

İnternetin bulunduğu her yerde dünyanın dört bir yanından spor müsabakasını S Sport Plus ayrıcalığıyla izlemek için buraya tıklayın.