NBA Draft 2021 S Sport ve S Sport Plus’ta

27.07.2021 - 18:29

NBA Draft 2021 S Sport ve S Sport Plus’ta

Geleceğin yıldızlarının seçileceği NBA Draft 2021, S Sport ve S Sport Plus’ta naklen yayınlanacak. 30 Temmuz Cuma 03.00’te başlayacak drafta geçtiğimiz sezonu Beşiktaş formasıyla tamamlayan Alperen Şengün de katılacak.

Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu NBA’de draft gecesi geldi çattı. Her yıl geleceğin yıldızlarının seçildiği NBA Draft, geçtiğimiz sezon seyircisiz yapılmıştı. NBA Draft 2021’in ise seyircili yapılması bekleniyor. Bununla birlikte etkinliğin yayıncısı da belli oldu. Cuma günü 03.00’te başlayacak NBA Draft 2021’i S Sport ve S Sport Plus’ta izleyebilirsiniz.

S Sport Plus’a üye olarak geleceğin yıldızlarının önümüzdeki sezon hangi takımlarda forma giyeceğini öğrenmek için buraya tıklayın.

Efsane Olmadan Önce Draft Oldular


NBA Draft 2021’in yayıncısı S Sport, Twitter’dan draft yayınıyla ilgili paylaşım yaptı. S Sport, şu ifadelere yer verdi:

Efsane olmadan önce Draft oldular! NBA Draft 2021 gecesi 30 Temmuz, Cuma günü saat 03:00'te canlı yayınla S Sport'ta!






İlk Sıra Beklentisi Cade Cunningham


Draftta ilk sırada seçim yapacak ekip Detroit Pistons olmuştu. Dedikodular Pistons’ın bir numaradan Cade Cunningham’ı seçeceği yönünde. Geçtiğimiz günlerde Cunningham da Detroit’i çok sevdiğini ve şehrin kültürünün kendine uygun olduğunu söylemişti.

Bütün bunlarla birlikte Cade Cunningham’ın seçilmesi Killian Hayes’in nasıl kullanılacağı noktasında soru işaretlerini beraberinde getirecek. Yeniden yapılanma amacıyla hareket eden Detroit’in draft gecesinde birkaç takas yapabileceği de tahmin ediliyor.

Alperen Şengün İlk 10’da Seçilebilir


Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta geçiren Alperen Şengün, draftın ilgi çekici isimlerinden biri. Draft yaklaştıkça Alperen Şengün ile ilgili birçok makale yazılmış ve NBA scoutlarının “Jokic’te yaptıkları hatayı” yapmamaları gerektiği belirtilmişti. 

Birkaç ay öncesine kadar İlk 20 civarında seçilmesi beklenen Alperen Şengün’ün en kötü senaryoda bile 11-12’nci sırada seçileceği tahmin ediliyor. Öte yandan Alperen Şengün’ü seçecek ekibin önemi de bir hayli fazla. Tahminler Charlotte Hornets ve San Antonio Spurs yönünde. Charlotte’ta daha fazla süre bulması beklenen Alperen Şengün’ün 8’nci sıradan Orlando Magic tarafından seçilme ihtimali de bulunuyor.
Alperen Şengün ile birlikte Avrupa’daki basketbolseverlerin kaçıncı sıradan seçileceğini merak ettiği bir diğer isim Real Madrid forması giyen İspanyol Usman Garuba. Başarılı oyuncunun da ilk 15’te seçilmesi bekleniyor.

Eğlenceli geçmesi beklenen NBA Draft 2021’i, Cuma 03.00’ten itibaren S Sport ve S Sport Plus’tan kesintisiz olarak takip edebilirsiniz.

S Sport Plus’a üye olarak NBA Draft 2021’i izlemek için buraya tıklayın.