28-29-30 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

27.05.2021 - 19:33

28-29-30 Mayıs Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Mayıs ayının son haftasında Euroleague Final Four heyecanı yaşanacak. Bununla birlikte NBA’de de play off maçları basketbolseverlerle buluşacak. 28-30 Mayıs tarihleri arasında öne çıkan mücadeleleri ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma günü Euroleague yarı finali maçlarını ve Spor Toto 1'inci Lig'e yükselme mücadelesini listeye aldık.

19.00 CSKA-Anadolu Efes: Köln’deki Final Four heyecanında temsilcimiz Anadolu Efes, CSKA Moskova ile kozlarını paylaşıyor. Itoudis’in kontratını beklenmedik şekilde uzatan CSKA ile birçok kişiye göre 4’lü finalin favorisi olan Anadolu Efes arasındaki bu dev kapışma, beIN Sports HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

20.00 Kocaelispor-Sakaryaspor: İki köklü camia kozlarını Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmek için paylaşacak. Marmara Derbisi olarak geçen bu dev mücadele, Spor Smart ekranlarından naklen futbolseverlerle buluşacak. 

22.00 Barcelona-Milano: Sezon başından bu yana oyun olarak kadrosunun hakkını veremeyen Barcelona, kendisiyle benzer bir görüntüde olan Milano ile karşılaşıyor. Euroleague’de finalin ismini belirleyecek Barcelona-Milano mücadelesini, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi günü futbolda iki finalle karşınıza çıkacağız. Bu maçların öncesindeki durağımız ise NBA olacak.

04.30 Dallas Mavericks-LA Clippers: Serinin üçüncü maçında Mavericks, Clippers’ı ağırlıyor. İki maç sonunda tahmin edilmeyen şekilde 2-0 öne geçen Mavericks, içerideki ilk maçta kazanarak konferans yarı finali için dev bir adım atma peşinde. Bu keyifli mücadeleyi, Bilyoner TV üzerinden takip edebilirsiniz.

17.00 Brentford-Swansea: Geçtiğimiz yıl da play off finali oynayan Brentford, bu kez şeytanın bacağını kırmak için Swansea karşısına çıkıyor. Yarı finalde Bournemouth’u geçmeyi başaran Brentford ile Barnsley karşısında zorlanmayan Swansea arasındaki bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Manchester City-Chelsea: Günün kapanışını ise Şampiyonlar Ligi finaliyle yapıyoruz. Bu sezon oynadıkları son iki maçta Chelsea’nin galip gelmesi, City’nin tarihteki ilk finali olması ve Guardiola’nın yıllardır süren Şampiyonlar Ligi hasreti, maçın daha da ilgi çekmesini sağlıyor. Bu dev finali, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününe Euroleague damga vuracak. Bununla birlikte İspanya La Liga Smartbank’ta son hafta heyecanı yaşanacak.

18.30 Euroleauge 3'üncülük Maçı: Euroleague’de üçüncülük maçları genel olarak yoğunluğu düşük ama temposu yüksek maçlar oluyor. Bu da eğlenceli anların basketbolseverlerin karşısına çıkmasını sağlıyor. Bu sezon da keyifli geçmesini beklediğimiz 3'üncülük maçını, beIN Sports HD 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.30 Euroleague Final: Avrupa’da kulüpler bazında en büyük kupa sahibini buluyor. Finale hangi iki ekip çıkarsa çıksın yüksek yoğunlukta ve oldukça mücadeleci bir maç izleyeceğiz. Bu keyifli finali, beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Rayo Vallecano-Lugo: İspanya 2'nci Ligi’nde Vallecano kazanırsa play offa kalacak. Lugo ise ligde kalmak için kazanmak zorunda. Gergin geçmesi beklenen ve iki tarafın da galibiyet almak zorunda olmasıyla keyifli geçmeye aday Rayo Vallecano-Lugo mücadelesini, La Liga Smartbank Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ekranlarında voleybolda Avrupa Altın Ligi karşılaşmaları şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.

Tivibu Spor, Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası karşılaşmalarından bazılarını şifresiz olarak yayınlayacak.

beIN Sports Haber ise Cumartesi 22.00’deki Manchester City-Chelsea, Şampiyonlar Ligi finalini şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Singapur Premier Ligi: 1 Play Sports Youtube

Estonya Meistriliiga: SoccernetEE Youtube

Basketbol 1. Lig Play-Off: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.