Celta TV Canlı Maç İzle

11.05.2021 - 14:41

Celta TV Canlı Maç İzle

Bedava maç izleyebileceğiniz sitelerden Celta TV, birçok spor kanalının içeriğini izleyicilerle buluşturuyor. Celta TV’den canlı maç izleme adımlarını ve sitedeki genel problemleri sizler için inceledik.

Türkiye’de maç izlemek ekonomik sebeplerden dolayı her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Artan maliyetler sebebiyle de birçok kişi Celta TV gibi kaçak yayın sitelerine yöneliyor. Türkiye’deki illegal bahis siteleri bünyesinde yer alan Celta TV’nin Digiturk platformunun tüm içeriklerini spor izleyicileriyle buluşturduğu görülüyor. Ayrıca Bein Connect yayınlarına da bu siteden ulaşabiliyorsunuz.

Celta TV Nasıl İzlenir?


Türkiye’de korsan yayın hizmeti sunan Celta TV’de maçları izlemek için birtakım engelleri aşmak gerekiyor. Bu sayede TV’de futbol yayınlarına bedava olarak ulaşabiliyorsunuz.

Türkiye’deki bedava maç izleme platformlarından Celta TV’nin giriş adresleri erişime kapatılıyor. BTK tarafından her hafta gerçekleştirilen erişim engellemeleri sonrasında da site yeni bir adres açıyor. Açılan giriş adresleri ile erişime kapatılan adresler arasında bir fark olmadığı için de Celta TV giriş adresine bağlanarak beIN Sports, Tivibu Spor, Spor Smart gibi kanalları izleyebiliyorsunuz.

Celta TV’ye bir şekilde ulaştıktan sonra yapılması gereken tek şey menüden veya arama butonundan izlemek istediğiniz maçı seçmek. Böylece ortalama 5 dakika içinde tüm yayınlara erişim sağlayabileceksiniz.

Celta TV’de Yaşanabilecek Sorunlar


Kaçak sitelerden Celta TV’de birtakım sorunlar ortaya çıkabiliyor. Celta TV’de canlı maç izleyen kişilerin karşılaşabileceği problemler şu şekilde:

Yasal Problemler: Türkiye’de hizmet veren Celta TV, illegal bir site. Bu sebeple sitede işlem yapan herkes aslında kendini tehlikeye atıyor. İlerleyen yıllarda bir kaçak yayın yasasının da çıkmasıyla birlikte daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

Virüs Bulaşma Riski: Celta TV’nin virüslü bir site olduğundan bahsediliyor. Bu da maç izlediğiniz cihazının çeşitli sorunlarla karşılaşması anlamına geliyor. Böyle bir sorun yaşamamak için Bein Sports canlı yayınları ve diğer programları legal platformlardan izlemeniz gerekiyor.  

Celta TV’de Canlı Maç İzleme Yolları


Birçok kişiye göre başarılı bir korsan yayın sitesi olan Celta TV’de maç izlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Celta TV Giriş Adresini Bul: Erişim engellemelerine maruz kalan Celta TV’nin giriş adresini bulmadan sitede oyun oynamak mümkün değil. Sitenin giriş adresini bulmak içinse Google ve benzeri sitelerde Celta TV giriş veya Celta TV bedava maç izle şeklinde aramalar yapabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Türkiye piyasasında yer alan Celta TV’ye giriş yapmanızın ardından menüden izlemek istediğiniz maçı seçiyor ve yayınları takip edebiliyorsunuz. Bununla birlikte bazı linkler kırık veya sahte çıkabiliyor. Örneğin; Ankaragücü - Fenerbahçe bedava izle linki sizleri Juventus - Inter maçına götürebiliyor. Bu tip sorunlar yaşamamak içinse legal platformları satın almanız gerekiyor.