Tivibu Spor 10-17 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

10.05.2021 - 19:20

Tivibu Spor 10-17 Mayıs Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor, haftanın şifresiz yayın programını açıkladı. 10-17 Mayıs tarihleri arasında tam 6 mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Her hafta birçok spor organizasyonunu şifresiz olarak yayınlayan Tivibu Spor, 10-17 Mayıs haftasının programını açıkladı. Toplam 6 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getirecek olan Tivibu Spor’un takviminde, 5 mücadelenin futbol karşılaşması olması dikkatleri çekti.

Şifresiz yayın maratonuna Salı günü 15.00’teki Galatasaray-Fenerbahçe Öznur Kablo mücadelesiyle başlayacak olan Tivibu Spor, Çarşamba 21.45’te Genk-Anderlecht karşılaşmasını ekranlara getirecek. Perşembe günü ise 15.30’da PSV-Zwolle ve 19.30’daki Antwerp-Club Brugge karşılaşmaları, şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Kapanış ise Pazar günü yapılacak. 15.30’daki Utrecht-PSV ve 19.30’daki Club Brugge-Antwerp mücadeleleri, şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Final Serisinin Üçüncü Maçı da Şifresiz


Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde final serisinin üçüncü mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek. İlk 2 mücadelede rakibine üstünlük kuran Fenerbahçe Öznur Kablo’nun mücadeleyi kazanması durumunda seri sona erecek ve 2020/21 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe Öznur Kablo olacak. Galatasaray ise seriyi uzatma peşinde olacak.

Salı günü 15.00’teki Galatasaray-Fenerbahçe Öznur Kablo mücadelesini, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Belçika’da Şampiyonluk Yarışı Kızıştı


Tivibu Spor, Belçika Pro League’de şampiyonluk yarışını ekranlara taşımaya devam ediyor. Bu hafta toplam 3 maç şifresiz olarak ekranlara gelecek.
İlk olarak geçtiğimiz hafta Club Brugge’yi geçerek farkı 5’e düşüren Genk ile zirveye yaklaşmak isteyen Anderlecht kozlarını paylaşacak. Çarşamba günü 21.45’te başlayacak olan bu mücadele, Tivibu Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak.

Belçika’dan yayınlanacak diğer iki şifresiz maç ise lider Club Brugge ile Antwerp arasında oynanacak. Önce Perşembe günü 19.30’da Antwerp deplasmanına çıkacak olan Club Brugge, Pazar günü de Antwerp ile bu kez iç sahada karşılaşacak. Bu iki karşılaşma da Tivibu Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak.

PSV’de Hedef İkincilik


Tivibu Spor’un şifresiz olarak ekranlara getireceği son karşılaşmalar ise Hollanda’dan. İkinci sıradaki yerini korumak isteyen PSV’nin Zwolle’yi konuk edeceği mücadele, Perşembe günü 15.30’da futbolseverlerle buluşacak. Sezonun son haftasında da Utrecht ile PSV kozlarını paylaşacak. Pazar günü 15.30’daki Utrecht-PSV mücadelesi de şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.