Taraftarium24 Bein Sports Canlı Maç İzle 2021

08.05.2021 - 12:05

Taraftarium24 Bein Sports Canlı Maç İzle 2021

beIN Sports’u legal olmayan yollardan izleyebileceğiniz sitelerden Taraftarium24, Türkiye’de popüler olmayı başarmış durumda. Taraftarium24’te beIN Sports izleme yollarını sizler için inceledik.

Spor Toto Süper Lig ve birçok spor organizasyonunun resmi yayıncısı olan beIN Sports, zaman zaman aylık fiyatlandırması sebebiyle eleştiriler alıyor. beIN Sports’u bu sebeple legal yollardan izleyemeyen kişiler de korsan yayın platformlarında soluğu alıyor. Taraftarium24 bu sitelerden biri. Bein Sports canlı yayınları izleyebileceğiniz bu sitede Spor Toto Süper Lig ile birlikte beIN Sports’un diğer programlarını takip edebilirsiniz.

Taraftarium24’te Bein Sports Canlı Maç İzleme Adımları


Türkiye’de bedava maç izleme adreslerinden Taraftarium24, her hafta erişim engellemelerine maruz kalıyor. BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemeleri sonrasında site de yeni bir adres açıyor ve yoluna devam ediyor. Taraftarium24 giriş adresine erişim sağladıktan sonra beIN Sports kanallarını kaçak olarak izlemeye başlıyorsunuz.

Taraftarium24 adresine bağlandıktan sonra Digiturk veya beIN Sports şeklinde bir arama yaparsanız karşınıza beIN Sports kanalları çıkacak. Böylece kısa sürede birçok yayını takip edebileceksiniz.

Taraftarium24 Bein Sports Canlı Maç İzleme Sorunları


Kaçak yayın platformlarından Taraftarium24’ün tamamen sorunsuz olduğunu söylemek çok mümkün değil. Sitede maç izlerken karşılaşabileceğiniz temel sorunlar ise şu şekilde:

Yasal Problemler: TV platformlarının büyük bir bölümü korsan yayınlardan şikayetçi. Yasa ile bu yayınların engellenmesi platformlar tarafından talep ediliyor. İlerleyen yıllarda bir yasanın çıkması, Taraftarium24 ve benzeri platformlarda maç izleyenlerin sorun yaşaması anlamına gelecek.

Virüs: Taraftarium24 adresinde kötü amaçlı yazılımlar olduğu belirtiliyor. Bu da maç izlemek için siteye giriş yaptığınız cihazın virüslere maruz kalmasına sebep olacak. 

Legal Olarak beIN Sports Canlı Maç İzle


Türkiye’de beIN Sports izlemek için Taraftarium24 gibi kaçak siteleri tercih etmeyen spor izleyicileri, beIN Sports satın alma yolları şeklinde aramalar yapıyor. Legal olarak beIN Sports izlemek içinse şu çözüm yollarına başvurabilirsiniz:

Digiturk Bağlatmak: beIN Sports izlemek için Digiturk bağlatmanız gerekiyor. Böylece uydu üzerinden beIN Sports kanallarını izleme şansını yakalayacaksınız. Bu kanalların yer aldığı paket ise Sporun Yıldızı olarak paylaşılmış.

beIN Connect Satın Almak: İnternet üzerinden beIN Sports izlemek içinse Bein Connect satın almanız gerekiyor. beIN Sports’un dijital platformu olan beIN Connect sayesinde internetin bulunduğu her yerden birçok spor müsabakasını izleyebilecek ve beIN Sports kanallarını takip edebileceksiniz.