ING Basketbol Süper Ligi 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

05.04.2021 - 12:11

ING Basketbol Süper Ligi 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 28’inci haftasının programı belli oldu. 10 Nisan Cumartesi 15.15’teki Pınar Karşıyaka-Galatasaray ve Pazar 15.15’teki Türk Telekom-Gaziantep Basket mücadelelerini, TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun yavaş yavaş sonuna geliniyor. Her hafta 2 mücadeleyi ekranlara taşıyan TRT Spor 2 de bu heyecanı basketbolseverlere ulaştırmaya devam ediyor. 28’inci haftanın programını açıklayan TRT Spor 2, Cumartesi 15.15’teki Pınar Karşıyaka-Galatasaray ve Pazar 15.15’teki Türk Telekom-Gaziantep Basket karşılaşmalarını naklen yayınlayacak.

Pınar Karşıyaka Farklı Mağlup Oldu

Salı günkü Brindisi karşılaşması öncesinde ligde Fenerbahçe Beko’ya konuk olan Pınar Karşıyaka, altyapı oyuncularıyla çıktığı mücadeleyi farklı kaybetti. Ligde normal sezon özelinde herhangi bir iddiası kalmayan Pınar Karşıyaka’nın bu karşılaşmada da rotasyonlu bir kadro ile sahada olması bekleniyor.

Galatasaray ise geçtiğimiz hafta galip gelerek nefes aldı. Afyon Belediye karşısında 110 sayı bulan Galatasaray, ligdeki 9’uncu galibiyetine imza attı. Sezon başında aldığı puan cezası sebebiyle hâlen tam anlamıyla rahatlayamayan Galatasaray’ın hedefi zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanından galip gelmek.

Haftanın kritik karşılaşmalarından Pınar Karşıyaka-Galatasaray mücadelesini, Cumartesi günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Türk Telekom Beklenmedik Bir Mağlubiyet Aldı

Geçtiğimiz hafta küme düşmeme mücadelesi veren Fethiye Belediyesi ile karşılaşan Türk Telekom, hesapta olmayan bir mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyet sonrasında ilk 4 iddiasında geri düşen Türk Telekom’un hedefi, kalan maçlarda en azından 5’inci olarak Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Pınar Karşıyaka play off eşleşmelerinden kaçmak.

Play off yarışında yer alan Gaziantep Basket ise geçtiğimiz hafta Darüşşafaka’yı konuk etti. Bir ara 13 sayı farkla önde olan Gaziantep Basket, skoru koruyamayınca üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Play offa üst sıralardan girmek isteyen Türk Telekom ile kendini bir şekilde play offa atmaya çalışan Gaziantep Basket arasındaki bu mücadeleyi, Pazar günü 15.15’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.