La Liga 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

02.04.2021 - 17:59

La Liga 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da 29’uncu haftanın programı belli oldu. 3 Nisan Cumartesi günü 17.15’teki Real Madrid-Eibar mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Milli maç arası sonrasında La Liga’da heyecan 29’uncu hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan D-Smart, 29’uncu haftanın programını açıkladı. Buna göre Cumartesi günü 17.15’teki Real Madrid-Eibar mücadelesini, şifresiz olarak D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid Zirveye Yaklaşmak İstiyor

Sezona beklentilerin gerisinde bir başlangıç yapan Real Madrid, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla zirveye yaklaştı. Atletico Madrid’in de üst üste puan kayıpları sonrasında liderin 6 puan gerisinde yer alan Real Madrid, milli maç haftası öncesinde Celta Vigo’nun konuğuydu.

Zorlu geçmesi beklenen Celta Vigo mücadelesini Benzema’nın 2, Asensio’nun 1 golüyle 3-1 kazanan Real Madrid, puanını 60’a yükseltti. Sevilla-Atletico Madrid mücadelesinin olduğu haftada Eibar’ı da geçmeyi planlayan Real Madrid, böylece zirveye bir adım daha yaklaşmayı umut ediyor.

Eibar Galibiyeti Unuttu

Ligde üst üste kötü sonuçlar alan Eibar, Ocak ayının başından bu yana galip gelemiyor. En son 3 Ocak tarihinde Granada’yı mağlup eden Eibar, 28’inci haftada Athletic Bilbao deplasmanındaydı.

İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Eibar, Bilbao deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. Bununla birlikte oynanan oyun gelecek adına fazla ümit vermedi. Ligde 23 puanı bulunan Eibar’ın hedefi zorlu Real Madrid deplasmanında sürpriz yapmak.

Eibar Madrid’de Galip Gelemedi

Son haftaların en formsuz ekibi Eibar, Real Madrid’e karşı deplasmanda oynadığı 7 maçın 6’sını kaybederken sadece 1’inde berabere kalabildi. Henüz Madrid’de galibiyet ile tanışamayan Eibar, sezonun ilk yarısındaki mücadelede güçlü rakibine diş geçirememiş ve karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti.

Şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü kalmayan Real Madrid ile alt sıralardan kurtulmak isteyen Eibar arasındaki bu kritik mücadeleyi, Cumartesi günü 17.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.