5-6-7 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

04.03.2021 - 21:40

5-6-7 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İspanya ve İngiltere’de derbilerin oynanacağı haftada UFC ve Euroleague’de de keyifli mücadeleler sporseverlerle buluşacak. 5-6-7 Mart tarihlerinde öne çıkan karşılaşmaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe Spor Toto 1. Lig ile başlıyor ve Euroleague ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

19.00 İstanbulspor-Keçiörengücü: Sezon başında ligin en iyi futbolunu oynayan iki ekip, 25’inci haftada karşı karşıya geliyor. Keçiörengücü play off, İstanbulspor ise ilk 2 sıra için kazanmak zorunda. Bu keyifli mücadeleyi, TRT Spor ve beIN Sports Max 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Zalgiris Kaunas-Milano: Sönük başlayan Euroleague, sezonun bu bölümünde inanılmaz bir noktaya ulaştı. Liderden 10’uncu sıraya kadar herkesin yeri hiç beklenmedik şekillerde değişebilir. Zalgiris-Milano karşılaşması da play off hattını yakından ilgilendiren mücadelelerden biri olacak. 21.00’deki mücadeleyi, beIN Sports 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 ASVEL Lyon-Fenerbahçe Beko: Milano deplasmanında kazanarak dikkat çeken Fenerbahçe Beko, iç sahada iyi bir oyun ortaya koyan Lyon’a konuk oluyor. Play off hattını yakından ilgilendiren mücadelenin adresi beIN Sports Haber.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Almanya’da iki kritik mücadele bizleri bekliyor. Kapanışı da İtalya Serie A ile yapıyoruz.

17.30 Monchengladbach-Leverkusen: Gladbach son 6 resmi maçının 5’ini kaybederken 1’inde berabere kaldı. Leverkusen 5 maçta sadece 2 kez berabere kaldı ve kalan 3 maçı kaybetti. Sezona iyi başlayıp dibe vuran iki ekip, bu mücadelede çıkış arıyor. Bu keyifli müsabakayı, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

20.30 Bayern Münih-Borussia Dortmund: Haftanın en eğlenceli maçlarından biri Münih’te oynanacak. Son 2 resmi maçında 9 gol atarak tekrar ben buradayım mesajı veren Bayern Münih, bir türlü istikrar yakalayamayan Dortmund’u konuk ediyor. Almanya’da haftanın mücadelesi olan Bayern Münih-Borussia Dortmund karşılaşmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.45 Juventus-Lazio: Bu sezon iki ekibin de tam olarak ne oynamaya çalıştığını anlamak kolay değil. Özellikle Juventus, Spezia karşısında bile topu almakta zorlanan bir takıma dönüştü. Koskoca sezonda Parma ve Barcelona deplasmanı dışında dominant oldukları maç olmadı. Inter’i yakalamak istiyorlarsa hata yapma lüksleri yok. Lazio da ilk 4’e girmek için bu deplasmanda kazanmak zorunda. Keyifli geçmeye aday mücadeleyi, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü UFC ile açıp, akşam saatlerinde iki derbi ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

08.00 Jan Blachowicz-Israel Adesanya: Adesanya’nın daha önce çıktığı 20 maçta da en ufak bir sıyrık almadan mücadeleleri tamamladığı biliniyor. Blachowicz de buraya son derece görkemli bir performans ile geldi. Birçok otoriteye göre Adesanya, en zorlu karşılaşmasına çıkacak. Adesanya’nın ilk mağlubiyetini alıp almayacağının yanıtının verileceği bu mücadeleyi, Pazar sabahı 08.00’den itibaren S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz.

18.15 Atletico Madrid-Real Madrid: La Liga’nın düşen kalitesi bu tip büyük maçlara ilgiyi de azaltıyor ama bu maç, Atletico Madrid için şampiyonluğun habercisi olabilir. Birçok eksikle boğuşan Real Madrid, ezeli rakibinden 3 puan almak zorunda. Şampiyonluk yolunda en kritik karşılaşmalardan Atletico Madrid-Real Madrid mücadelesini, S Sport Plus ve Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

19.30 Manchester City-Manchester United: Avrupa’nın en formda ekibi olan Manchester City, 20 deplasmandır kaybetmeyen Manchester United’ı konuk ediyor. İngiltere’de haftanın dikkat çekici mücadelesi City-United maçını; S Sport Plus, S Sport ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Şifresiz maç maratonu Cuma günü beIN Sports Haber ekranlarında başlıyor. 22.45’teki Asvel-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını şifresiz olarak bu ekranlardan takip edebilirsiniz.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında bu hafta da Spor Toto 1. Lig maçlarının tamamı futbolseverlerle buluşacak.

TRT Spor 2 ekranlarında ise Cuma günü 18.00’de Mamak Bld-Kocaeli Basket mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak. Cumartesi 17.30’daki Pınar Karşıyaka-Büyükçekmece ve Pazar 15.15’teki Afyon Bld-Anadolu Efes karşılaşmalarını da bu ekranlardan izleyebilirsiniz. 

Tivibu Spor ekranlarında Cumartesi 15.15'te Fenerbahçe-Çankaya Üni ve Pazar 13.00’te Galatasaray-Mersin BB maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca Pazar 15.30’daki Mouscron-S.Liege karşılaşmasını da bu ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

A Spor ekranlarında Cumartesi günü 17.30’daki Freiburg-Leipzig mücadelesi, şifresiz olarak yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

İspanya La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube

Elche-Sevilla: D-Smart Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Litvanya A Lyga: Delfi Sportas Youtube

Kadınlar Basketbol 1. Ligi: TBF TV

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV

Basketbol 2. Ligi: TBF TV

Basketbol 1. Ligi: TBF TV

TVF Erkekler 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 1. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Kadınlar 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

TVF Erkekler 2. Lig: TVF Voleybol TV Youtube

Buz Hokeyi Süper Ligi: Buz Hokeyi TV Youtube

LoL Şampiyonluk Ligi: LoL Espor Youtube

NBA G-League: NBA G-League Twitch

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.