2020-21 Euroleague 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.03.2021 - 15:12

2020-21 Euroleague 28’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague’de 28’inci haftanın programı açıklandı. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara getiren beIN Sports Haber, 5 Mart Cuma günü 22.45’ten itibaren Asvel Lyon-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını basketbolseverlerle buluşturacak.

Euroleague ile yapılan anlaşma sebebiyle her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayan beIN Sports, 28’inci haftanın programını paylaştı. Cuma günü 22.45’te başlayacak olan Asvel Lyon-Fenerbahçe Beko karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından ve beIN Sports Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Asvel Lyon Seri Yakaladı

Euroleague çift maç haftası öncesinde 6 maçlık seri yakalayan Asvel Lyon, bir anda play off için umutlandı. Hafta içi Zalgiris ile oynayacak olan Lyon, 25’inci haftada Barcelona deplasmanındaydı.

5 maçlık galibiyet serisi ile çıktıkları Barcelona deplasmanında savunmada harika işler yapan Asvel Lyon, rakibini sınırlandırmayı başardı ve karşılaşmayı 76-69 kazandı. İç sahada genel olarak etkili bir oyun ortaya koyan Asvel, temsilcimiz Fenerbahçe Beko önünde de galip gelmeyi hedefliyor.

10 Maçlık Galibiyet Serisi Sona Erdi

Geçtiğimiz hafta Anadolu Efes karşısına 10 maçlık galibiyet serisi ile çıkan Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 106-74 kaybetti. Ligde 15 galibiyetle 6’ncı sırada yer alan Fenerbahçe Beko, yeni bir seriye bu hafta içi başlamak istiyor.

Ligin 27’nci haftasında önce Milano deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe Beko, ardından Fransa’da Lyon’un konuğu olacak. Bu iki maçı da kazanmayı planlayan Fenerbahçe Beko, yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor.

5 Maçın 4’ü Fenerbahçe Beko’nun 

Sezonun bu bölümünde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe Beko ile Asvel Lyon, daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin 4’ünü temsilcimiz Fenerbahçe Beko kazanmayı başardı. Lyon’da oynanan iki maçı da kazanan Fenerbahçe Beko, ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi de 81-59 kazanmıştı.

Play off hattında kalmak isteyen Fenerbahçe Beko ile üst üste aldığı galibiyetlerle play off için umutlanan Asvel Lyon arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cuma günü 22.45’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.