ING Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

11.01.2021 - 19:11

ING Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi 17’nci haftasında yayınlanacak şifresiz mücadeleler belli oldu. 17 Ocak Pazar günü 13.00’teki Fenerbahçe Beko-Beşiktaş ve 20.00’deki Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol karşılaşmaları, TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor 2, 17’nci haftanın programını açıkladı. Pazar günü 13.00’te Fenerbahçe Beko-Beşiktaş derbisi, şifresiz olarak TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Basketbolseverlerle buluşacak ikinci mücadele ise aynı gün 20.00’de başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol karşılaşması.

Derbide Üstün Olan Taraf Fenerbahçe Beko

Son yıllarda Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş arasındaki mücadelelerde Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğü dikkat çekiyor. Beşiktaş, rakibini en son 2013 yılında Euroleague mücadelesinde geçerken, ligdeki son galibiyetini 2012 yılında aldı.

Birkaç haftadır daha iyi bir basketbol oynayan Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanan mücadelede Ormanspor’u mağlup etmeyi başardı. 16 maç sonunda 13 galibiyeti bulunan Fenerbahçe Beko, ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş ise kötü başladığı ligde oldukça iyi devam ediyor. Son iki haftada iki mağlubiyet almasına rağmen 7 galibiyetle 10’uncu sırada olan Beşiktaş, play off yarışında öne geçmek için derbide kazanmak istiyor.

Fenerbahçe Beko-Beşiktaş mücadelesini, Pazar günü 13.00’ten itibaren TRT Spor 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

Pınar Karşıyaka Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

Ligin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ligde oynadığı son 8 maçı da kazanmasını bildi. Geçtiğimiz hafta Fethiye Belediyesi deplasmanında galip gelen Pınar Karşıyaka, seriyi 9 maça çıkarmak istiyor.

Gaziantep Basketbol ise Aralık ayı ortasında Bahçeşehir Koleji’ni mağlup etmeyi başardı. Bu maçın ardından oynadığı 3 maçı da kaybeden Gaziantep Basketbol, geçtiğimiz hafta Afyon Belediyesi’ni konuk etti. Son ana kadar çekişmeli geçen mücadeleyi, uzatmalarda kaybeden Gaziantep Basketbol, seriyi İzmir’de sonlandırma niyetinde.

Haftanın keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol mücadelesini, Pazar günü 20.00’den itibaren TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.