İtalya Kupası’nda İki Maç Şifresiz TRT Spor’da

23.11.2020 - 11:29

İtalya Kupası’nda İki Maç Şifresiz TRT Spor’da

İtalya Kupası’nın heyecanı yeni sezonda yine TRT Spor ekranlarında yaşanacak. Yeni sezondaki İtalya Kupası yayınlarına Udinese-Fiorentina maçıyla başlayacak olan TRT Spor, Perşembe günü Sampdoria-Genoa derbisini ekranlara taşıyacak.

Geçtiğimiz sezon İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası yayın haklarını alan TRT Spor, yeni sezonda da bu yayınlara imza atacağını açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan İtalya Kupası’ndaki ilk yayınlarına hafta içi imza atacak olan TRT Spor, iki önemli mücadeleyi futbolseverlerle buluşturacak. İlk olarak Çarşamba günü 19.30’daki Udinese-Fiorentina mücadelesi TRT Spor ekranlarında olacak. Perşembe günü ise Derby della Lanterna heyecanı yaşanacak. Sampdoria-Genoa mücadelesini, 19.00’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

İki Ekibin de Rotasyon Yapması Bekleniyor

TRT Spor ekranlarından yayınlanacak ilk maçta Udinese, Fiorentina’yı konuk edecek. Bu mücadelede iki ekibin de ideal 11’leriye sahada olmaması bekleniyor. Zira ligde işler iki takım için de tam olarak istenilen gibi ilerlemiyor.

İyi bir kadrosu bulunan Udinese, geçtiğimiz hafta Genoa’yı mağlup ederek bir nefes aldı ancak hâlen çok tatmin edici bir oyun ortaya koyamıyorlar. Rakip Fiorentina ise geçtiğimiz hafta can acıtıcı bir mağlubiyet aldı. Benevento karşısında üretkenlikten oldukça uzak olan ve Ribery’i de sakatlığa kurban veren Fiorentina, mücadeleyi 1-0 kaybetti. 

Kupayı ikinci plana atması beklenen iki ekibin bu ilgi çekici mücadelesi, Çarşamba günü 19.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.

Son 5 Karşılaşmalarında 30 Sarı Kart, 1 Kırmızı Kart Çıktı

İtalya’nın en gergin maçlarından birine İtalya Kupası’nda tanıklık edeceğiz. Genoa Derbisi veya Derby della Lanterna isimleriyle bilinen mücadelede Sampdoria, ezeli rakibi Genoa’yı konuk edecek. Bu iki takımın son 5 randevusunda toplam 30 sarı kart, 1 de kırmızı kart çıktı. Ligde bu sezon oynadıkları mücadelede ise toplam 6 sarı kart çıkmış ve karşılaşma 1-1 sona ermişti.

İtalya Kupası’nda en dikkat çekici eşleşmelerden biri olan Sampdoria-Genoa eşleşmesini, Perşembe günü 19.00’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.