Tenerife-Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz A Spor’da

15.11.2020 - 16:32

Tenerife-Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Şampiyonlar Ligi Maçı Şifresiz A Spor’da

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray Doğa Sigorta, Tenerife deplasmanına çıkıyor. Tenerife-Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesini, 17 Kasım Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde her hafta bir temsilcimizin mücadelesini ekranlara getiren A Spor, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşmasını baskebolseverlerle buluşturacağını açıkladı. Salı günü 22.00’de başlayacak olan Tenerife-Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesini, A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tenerife Sassari Deplasmanında İkinci Yarıda Kayboldu

Covid-19 sebebiyle oldukça düzensiz bir şekilde ilerleyen FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Tenerife, ikinci maçına 4 Kasım tarihinde çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta maç oynamayan Tenerife, ilk yarısını harika oynadığı mücadelede Sassari karşısında 20 sayı farkla mağlup oldu. Üçüncü çeyrekte sadece 7 sayı atabilen Tenerife, rakibini de durduramayınca 92-72’lik mağlubiyet aldı.

İlk maçında Danimarka temsilcisi Bakken Bears’ı farklı mağlup eden Tenerife, Galatasaray Doğa Sigorta karşısında galip gelerek, bir üst tura yükselmek için favori konuma geçmek istiyor.

Galatasaray Doğa Sigorta’da Savunma Problemleri Devam Ediyor

Eksikler, takıma yeni katılanlar ve benzeri sorunlar derken Galatasaray Doğa Sigorta sezon başından bu yana bir türlü istenen ritmi yakalayamadı. Geçtiğimiz hafta içi Bakken Bears’ı mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta, hafta sonu ligde Darüşşafaka karşısında yine mağlup oldu. Savunmadaki sorunları bir türlü çözüme kavuşturamayan sarı kırmızılılarda sakat oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor.

Bakken Bears mücadelesini kazandıktan sonra ligde Darüşşafaka’ya mağlup olan Galatasaray Doğa Sigorta’da sakatlıkları devam eden Hamilton ve Barış Ermiş’in Tenerife karşısında oynaması beklenmiyor.

Maçın Anahtarı Ribauntlar

Sezon başından bu yana çember savunmasında sıkıntı yaşayan Galatasaray Doğa Sigorta, savunma ribaundu almakta da epey zorlandı. Neredeyse her maçta rakibinden daha az ribaunt alan Galatasaray Doğa Sigorta gibi Tenerife’de de bir ribaunt zafiyeti söz konusu. Bu da maç özelinde ribauntların önemini bir kat daha arttırıyor.

Bu sezon oynadığı resmi maçlarda sadece iki kez mağlup olan Tenerife ile bir türlü iyi sonuçlar alamayan Galatasaray Doğa Sigorta arasındaki bu karşılaşmayı, Salı günü 22.00’den itibaren A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz.