2-3-4 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

02.10.2020 - 00:06

2-3-4 Ekim Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

NBA ve WNBA finalleri, Euroleague, Roland Garros ve çok daha fazlasının yer alacağı 2-3-4 Ekim tarihlerinde öne çıkan maçları ve şifresiz mücadeleleri sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe Simona Halep-Amanda Anisimova mücadelesiyle giriş yapacağız. Daha sonrasında ise TSL ve Euroleague maçları listemizde olacak.

14.00 Simona Halep-Amanda Anisimova: Babasını kalp krizi sonucunda kaybettikten sonra tenise tam anlamıyla konsantre olamayan Anisimova, geçtiğimiz sene yarı final gördüğü Roland Garros’ta yine iyi sinyaller veriyor. Simona Halep ise şu an için turnuvanın en güçlü şampiyonluk adayı olarak görülüyor. Halep-Anisimova karşılaşmasını Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz. 

20.00 Gaziantep FK-Trabzonspor: Kaliteli bir maç olur mu yine şüpheler olsa da maçın önemi iki ekip için de oldukça fazla. Oynanan futboldan çok Sumudica’nın açıklamalarıyla gündeme gelen Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta daha derli toplu bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor’u konuk edecek. 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

20.45 Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız: Kokoskov yönetiminde ve yeni kadrosuyla ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe Beko’nun Kızılyıldız sınavı iyi bir alternatif olabilir. Geçtiğimiz yıllarda pozisyon sayısı en düşük takım olan Fenerbahçe Beko’nun bu sezon çok daha tempolu bir oyun ortaya koyması bekleniyor. Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız mücadelesini 20.45’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü için aklımızda 5 maç vardı. Bunlardan Fenerbahçe-Karagümrük ve Las Vegas Aces-Seattle Storm mücadelelerini pas geçmek durumunda kaldık. Geri kalan üç mücadele ise şu şekilde: 

04.00 LA Lakers-Miami Heat: Bubble’da kusursuza yakın bir performans gösteren Miami Heat ile kağıt üzerinde şampiyonluğun favorisi olan LA Lakers, NBA Finalleri ikinci maçında karşı karşıya geliyorlar. Bu heyecan dolu mücadeleyi S Sport ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

17.00 Atletico Madrid-Villarreal: Atletico Madrid’in Granada karşısındaki performansı herkesi heyecanlandırdı. Villarreal de şu an için beklentilerin altında kalan takımlardan biri. Kazanmak için sahaya çıkacak olan bu iki takımın mücadelesinin keyifli geçeceği inancındayız. 17.00’de başlayacak olan mücadeleyi D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

19.30 Leeds United-Manchester City: Guardiola’nın idolü olarak gördüğü bilinen Bielsa ile karşılaşmasının listede yer alması gerektiği düşüncesindeyiz. Tempolu geçmesine kesin gözüyle bakılan bu mücadeleyi 19.30’dan itibaren S Sport, İdman TV ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü neredeyse her sporda inanılmaz maçlar oynanacak. Bizler ise önereceğimiz üç mücadeleyi futboldan seçtik. Aşağıdaki maçlar dışında; Holy Holm-Irene Aldana UFC karşılaşmasını, Halkbank-Fenerbahçe Efeler Ligi mücadelesini ve geçtiğimiz sezon kaldığı yerden devam eden Mahomes’in Kansas City Chiefs-New England Patriots mücadelesinde neler yapacağını izleyebilirsiniz. 

16.00 Lazio-Inter: Zengin listeye Lazio-Inter mücadelesiyle başlıyoruz. Dost kulüp olarak bilinen Lazio ve Inter arasındaki son dönemdeki tüm maçlar oldukça heyecanlı geçiyor. Sezonun ilk iki haftasındaki bol gollü oyunları da bu maç için futbolseverleri heyecanlandırıyor. 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Manchester United-Tottenham: İlk haftalar itibariyle çok da iyi görüntü vermeyen iki ekibin bu kritik mücadelesi de listede olmalı diye düşünüyoruz. Kaybeden tarafın erken bir kırılma yaşayabileceği de tahmin ediliyor. Bu kritik mücadeleyi S Sport, İdman TV ve S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz.

22.00 Barcelona-Sevilla: Aynı saatteki Lyon-Marsilya ve Juventus-Napoli maçlarının da keyif vereceğini tahmin ediyoruz. Bununla birlikte bu maçlardan bir kademe daha eğlenceli geçeceğine inandığımız Barcelona-Sevilla mücadelesini öneriyoruz. UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olan ve lige de iyi başlayan Sevilla, Barcelona deplasmanında ligde 2002 yılından bu yana kazanamıyor. Bu eğlenceli mücadeleyi S Sport Plus ve Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Bu hafta İngiltere Premier Lig şifresiz yayınlarla, TRT Spor ekranlarına geri dönüyor. Bunun yanında D-Smart Youtube, A Spor, Tivibu Spor’da birçok mücadele şifresiz olarak yayınlanacak.

Cumartesi günü 13.00’te Gaziantep Basketbol-Pınar Karşıyaka, 15.15’te Mersin BB-Botaş, 17.30’da ise Darüşşafaka Tekfen-Bahçeşehir Koleji maçları Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak. Tivibu Spor’da şifresiz maçların son halkası ise Pazar günü 14.00’te başlayacak olan Fenerbahçe Öznur Kablo-Galatasaray mücadelesi olacak. 

Bundesliga’da haftanın şifresiz maçı ise Cumartesi günü 16.30’da başlayacak olan Stuttgart-Bayer Leverkusen karşılaşması olacak. A Spor ekranlarından bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

D-Smart Youtube kanalında yayınlanacak La Liga şifresiz maçı ise Atletico Madrid-Villarreal oldu. Cumartesi 17.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Premier Lig’de ise Pazar günü 14.00’teki Southampton-WBA mücadelesi TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. TRT Spor’un önümüzdeki haftalarda da şifresiz Premier Lig yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1. Lig maçları, TRT Spor 2’de Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi maçları bu hafta da şifresiz olarak yayınlanacak. 

Dijital platformlarda ise farklı bir durum söz konusu değil. La Liga SmartBank’ta maçların tamamı, yine ligin Youtube kanalında olacak. Bunun yanında bu hafta da Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. USL maçları, USL Championship Youtube, Belarus Vysshaya Ligi maçları da ligin Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak. Bosna Hersek Mtel Premijer Liga maçları da ligin Youtube kanalında olacak. Litvanya A Lyga maçları da her hafta olduğu gibi Delfi Sportas Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak

Şifresiz maçlarla dikkat çeken Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport bu hafta da bu yayınlarına devam edecekler.