Rio Ave-Milan UEFA Avrupa Ligi Play Off Maçı Şifresiz Olarak TRT Spor’da

30.09.2020 - 16:05

Rio Ave-Milan UEFA Avrupa Ligi Play Off Maçı Şifresiz Olarak TRT Spor’da

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Rio Ave ile Milan kozlarını paylaşıyor. Perşembe günü 22.00’de başlayacak olan bu mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarından Rosenborg-Aytemiz Alanyaspor mücadelesini ekranlara taşıyan TRT Spor, play off turunda da Rio Ave-Milan karşılaşmasını yayınlayacağını açıkladı. Perşembe günü 22.00’de başlayacak olan bu mücadeleyi, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Rio Ave Temsilcimiz Beşiktaş’ı Kupa Dışına İtti

Portekiz temsilcisi Rio Ave, bir önceki turda temsilcimiz Beşiktaş’ın rakibiydi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten mücadele sonunda Rio Ave, penaltılarla bir üst tura çıkan ekip oldu. 2020/21 sezonunda oynadığı 2 Avrupa Ligi, 2 de lig maçında henüz yenilgi yüzü görmeyen Rio Ave, güçlü Milan’ı da eleyerek adını Avrupa Ligi gruplarına yazdırmak istiyor.

Rio Ave, geçtiğimiz hafta ise ligde Vitoria Guimares’i konuk etti. Milan maçını düşünerek rotasyona giden ev sahibi ekip, sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Rio Ave, oynadığı 4 resmi maçta sadece 2 gol yedi.

Milan Pandemi Arası Sonrasında Mağlup Olmadı

Geçtiğimiz sezon özellikle pandemi arası sonrasında inanılmaz bir performans gösteren Milan, bu ara sonrasında hazırlık maçları da dâhil hiçbir maçta kaybetmedi. Lige de 2-0’lık iki galibiyetle başlayan Milan, Avrupa Ligi’nde bir önceki eleme turunda Bodo Glimt’i 3-2 geçmeyi başardı.

Hakan Çalhanoğlu önderliğinde iyi sonuçlar alan Milan’da bu mücadelede, Covid-19 testi pozitif çıkan Zlatan Ibrahimovic forma giyemeyecek.

İki Takım Arasındaki İlk Randevu

Bu sezon hem Avrupa Ligi’nde hem de ligde yüksek hedefler koyan Milan ile sezona iyi başlangıç yapan Rio Ave arasındaki UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesi, iki ekibin birbirleriyle oynadıkları ilk karşılaşma olacak. Kazanan ise adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak.

Portekiz temsilcisi Rio Ave ile Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan arasındaki UEFA Avrupa Ligi play off mücadelesi, Perşembe günü 22.00’den itibaren TRT Spor ekranlarında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.