Eurocup ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

29.09.2020 - 00:57

Eurocup ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Eurocup ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcilerimizin yayınlanacak şifresiz maçları belli oldu. Eurocup’ta 29 Eylül Salı günü Frutti Extra Bursaspor-Dolomoti Energia Trento, 30 Eylül Çarşamba günü FIBA Şampiyonlar Ligi 8’li finalinde Türk Telekom-JDA Dijon maçları, Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Avrupa’da basketbol sezonu geçtiğimiz haftalarda lig maçlarıyla başladı. Eurocup ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ise bu hafta içi oynanacak maçlarla basketbolseverlerin huzuruna çıkacak. İki organizasyonun da resmi yayıncısı olan Tivibu Spor ise her hafta bazı müsabakaları şifresiz olarak yayınlayacağını açıkladı. Bu bağlamda Salı günü 20.00’de Eurocup’taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile Trento arasındaki mücadele ve Çarşamba günü 21.30’daki Türk Telekom-JDA Dijon FIBA Şampiyonlar Ligi 8’li final karşılaşması Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Frutti Extra Bursaspor Ligde İlk Maçını Kazandı

Eurocup’taki temsilcilerimizden Frutti Extra Bursaspor, yeni kadrosuyla ilk maçına geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında çıktı. Maçın başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan Bursaspor, rakibini 89-73 ile geçmeyi başardı. Yeni transfer Kadji’nin saha içi lideri görüntüsü verdiği mücadelede Malik Newman 20 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Yeni sezonun geçtiğimiz hafta başladığı Lega Basket Serie A’da Trento, Treviso maçıyla sezona giriş yaptı. Bu mücadeleyi 84-80 kaybeden Trento, Eurocup’ta ilk maçını kazanmak istiyor. 

Frutti Extra Bursaspor-Dolomoti Energia Trento karşılaşmasını Salı günü 20.00’den itibaren Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Türk Telekom’da Hedef Şampiyonluk

Geçtiğimiz sezonun şampiyonunu belirlemek için FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 8 takım Yunanistan’da kozlarını paylaşıyor. Temsilcimiz Türk Telekom, Fransız temsilcisi JDA Dijon ile yarı finale yükselmek için mücadele edecek. Şampiyonluk hedefiyle 8’li finallere giriş yapan Türk Telekom, bu finaller sebebiyle ligde ilk hafta maç oynamadı.

Yenilenen kadrosuyla Şampiyonlar Ligi 8’li finalinde boy gösterecek olan Türk Telekom’un rakibi Dijon ise, geçtiğimiz hafta ilk lig maçına çıktı. Lyon karşısında felaket bir ikinci çeyrek geçiren Dijon, üçüncü ve dördüncü çeyreklerdeki oyunuyla sezonun ilk resmi maçından galibiyet çıkardı.

Türk Telekom-JDA Dijon mücadelesini Çarşamba günü 21.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.