Roland Garros Eurosport Ekranlarında Başladı

28.09.2020 - 11:13

Roland Garros Eurosport Ekranlarında Başladı

Sezonun üçüncü ve son Grand Slam tenis turnuvası Roland Garros, Pazar günü oynanan mücadelelerle başladı. 27 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında oynanacak tüm mücadeleler, her sene olduğu gibi bu sene de Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarında olacak.

Covid-19 sebebiyle ilk kez Eylül ayında başlayan Roland Garros tenis turnuvası, bu sene de Eurosport ekranlarında olacak. Günlük 1.000 seyirci ile sınırlandırılan Roland Garros yayınlarına, 21 Eylül’deki eleme maçlarıyla başlayan Eurosport, tüm mücadeleleri Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarında tenisseverlerle buluşturacak. Bu ekranlardan yayınlanmayan mücadeleler ise Eurosport Player’da yer alacak. 

Yayınlar Her Gün 12.00’de Başlıyor

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen turnuvada maçlar, her gün TSİ 12.00’de başlıyor. Maçların sarkma durumuna göre TSİ 21.00, 22.00 civarında da gün tamamlanıyor. 

Hangi maçların Eurosport 1 ve Eurosport 2 ekranlarında olacağını ise Eurosport Türkiye sosyal medya hesaplarını takip ederek öğrenebilirsiniz. Her gün maçların başlamasına birkaç saat kala günün yayın programı bu hesaplar ve Eurosport spikerlerinin sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor.

Erkeklerde ve Kadınlarda Şampiyonluk Yolu

Son yıllarda Rafale Nadal’ın evi olarak görülen Roland Garros, bu sezon pandemi sebebiyle bilinmezlikleri beraberinde getiriyor. Özellikle Roma’da Nadal’ın sürpriz elenmesi sonrasında hemen hemen tüm tenis otoriteleri Nadal’ı favori göstermekle birlikte bir soru işaretini koydular. Başta Novak Djokovic ve son Amerika Açık şampiyonu Dominic Thiem olmak üzere birçok raket, Nadal’ın Roland Garros’taki 3 yıllık şampiyonluk serisini bozmaya çalışacak.  

Kadınlarda ise merakla beklenen konulardan biri Serena Williams’ın 24’üncü Grand Slam şampiyonluğunu alabilip alamayacağı. Son dönemde birçok Grand Slam finali kaybeden Serena Williams, 24’üncü şampiyonluğu Roland Garros’ta almanın peşinde olacak. Bununla birlikte Roma’da oynadığı tenisle takdir toplayan ve ilk turda da özellikle ikinci sette oynadığı oyunla şampiyonluk adayı olduğunu kanıtlayan Simona Halep, turnuvanın favorilerinden biri. 

Birçok önemli raketin boy göstereceği ve üst düzey maçlara sahne olması beklenen Roland Garros’taki tüm mücadeleleri 27 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında Eurosport ekranlarından izleyebilirsiniz.