Bundesliga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

27.09.2020 - 15:40

Bundesliga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga 3’üncü haftasının A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçı belli oldu. 3 Ekim Cumartesi günü 16.30’dan itibaren Stuttgart-Bayer Leverkusen mücadelesini A Spor ekranlarından izleyebileceksiniz.

Bundesliga’da heyecan üçüncü hafta maçlarıyla devam ediyor. RB Leipzig-Schalke 04, Köln-Mönchengladbach gibi kritik mücadelelerin oynanacağı 3’üncü haftada A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Stuttgart ile Bayer Leverkusen arasındaki mücadele, Cumartesi 16.30’dan itibaren A Spor’dan naklen yayınlanacak. 

Stuttgart Geriden Gelip Kazandı

Geçtiğimiz hafta Mainz’e konuk olan Stuttgart, mücadeleyi 4-1 kazandı. Karşılaşmanın hemen başında geriye düşen Stuttgart, ilk yarının sonunda dengeyi yakaladı ve ikinci yarıda da farka gitti. 

İlk hafta kendi evinde Freiburg’u konuk eden Stuttgart, bu mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. İki haftada da gol atmayı başaran Silas Wamangituka, Stuttgart’ın Leverkusen karşısındaki en büyük kozu olacak.

Leverkusen İlk Galibiyetinin Peşinde

Sezona Wolfsburg deplasmanında başlayan Leverkusen, bu mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ayrılmıştı. Leverkusen’in geçtiğimiz hafta rakibi ise RB Leipzig’di. Mücadelenin 14’üncü dakikasında geriye düşen Leverkusen, 20’nci dakikada Kerem Demirbay’ın şık golüyle skoru dengeledi. Mücadelede başka gol olmayınca iki ekip de 1 puanla yetindi.

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Leverkusen, Stuttgart deplasmanında sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Son Randevu DFB Pokal’de

Bu sezon Almanya Bundesliga’ya yükselen Stuttgart ile Leverkusen, 2019/20 sezonunda DFB Pokal’de karşı karşıya gelmişlerdi. Mücadeleyi Leverkusen 2-1 kazanmıştı. 

İki ekibin son randevularında Leverkusen’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Oynanan son 20 mücadelede sadece 3 kez rakibine mağlup olan Leverkusen, 14 kez sahadan galip ayrıldı. Stuttgart’ın evinde oynanan son 5 mücadelede ise 4 kez galip gelen Leverkusen oldu. Stuttgart, iç sahada rakibini son kez 2010 yılında mağlup etmeyi başardı.

Stuttgart’a şansı tutan Leverkusen, bu mücadelede de rakibini alt ederek ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. Stuttgart ise gol yollarındaki başarısını geçtiğimiz haftadaki gibi puanlarla süslemenin peşinde. 

Stuttgart ile Leverkusen arasında oynanacak olan bu keyifli 90 dakika, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.