Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi 52 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

26.09.2020 - 23:24

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi 52 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Lig 2020/21 sezonunda ilk İstanbul derbisi üçüncü haftada Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Pazar günü 19.00’da başlayacak olan mücadele, 52 ülkeden naklen yayınlanacak.

Türkiye Süper Ligi’nde heyecan üçüncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftanın öne çıkan mücadelesi ise kuşkusuz Galatasaray-Fenerbahçe. Sezonun ilk İstanbul derbisinde kozlarını paylaşacak iki ekibin bu amansız mücadelesi, Türkiye’de beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Türkiye dışında da ilgi gören bu mücadele, tam 52 ülkeden naklen yayınlanacak.

Avrupa’da Balkanlar Başı Çekiyor

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Avrupa’da tam 12 ülke naklen yayınlayacak. Bu dev derbide, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Balkan ülkeleri başı çekiyor. Avrupa’daki derbi yayıncıları şu şekilde:

SportKlub 3:  Hırvatistan, Sırbistan, Makedonya, Karadağ

beIN Sports FR: Fransa

Sport 2: Çekya, Slovakya, Macaristan

Sport 4: İsrail

Look Sport: Romanya

K Sport: Kosova

SportKlub 2: Slovenya

Güney Amerika, Asya ve Afrika’da Derbi Yayınları Olacak

Geçtiğimiz sezon Güney Amerika’da, Asya’da ve Afrika’da Türkiye Süper Ligi’nden birçok mücadele naklen yayınlanıyordu. Özellikle pandemi arası sonrasında ilgi gören Türkiye Süper Ligi, yine Güney Amerika, Asya ve Afrika’da naklen yayınlanacak. Derbiyi bu kıtalarda yayınlayacak kanallar ise şu şekilde:

DAZN: Brezilya, Japonya

Win Sports: Kolombiya

Canal+: Burkina Faso, Gambiya, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Burundi, Gana, Rwanda, Benin, Gine, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sierra Leone, Ekvator Ginesi, Moritanya, Cape Verde, Mali, Nijerya, Nijer, Çad, Gabon, Fildişi Sahilleri, Senegal, Kongo, Togo, Cibuti

beIN Sports’un Tüm Kanallarında Derbi Heyecanı Yaşanacak

Türkiye’de önemli yatırımlar yapan beIN Sports’un dünyanın dört bir yanında hizmet verdiği biliniyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de beIN Sports’un hemen hemen her kanalında ekranlara gelecek. 

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Tayland: Tayland

beIN Sports Malezya: Malezya

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

beIN Sports Avustralya: Avustralya

beIN Sports Yeni Zelanda: Yeni Zelanda

Son 10 Maçın 6’sı Beraberlikle Sonuçlandı

Dünyanın farklı bölgelerinde naklen yayınlanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, son yıllarda ağırlıklı olarak beraberliklere sahne oluyor. İki ekibin oynadığı son 10 maçın 6’sında taraflar dengeyi bozamazken, kalan 4 maçın 2’sini Galatasaray, 2’sini de Fenerbahçe kazandı.

Üçüncü haftanın en kritik mücadelesi olarak görülen Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesini Pazar günü 19.00’dan itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından ve beIN Connect platformundan izleyebilirsiniz.