Real Madrid-Villarreal İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

16.07.2020 - 11:05

Real Madrid-Villarreal İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 37’nci haftada bütün maçlar aynı gün ve aynı saatte. Lider Real Madrid kazanırsa şampiyon olacağı kapışmada Villarreal’i ağırlıyor. 

Şampiyonluk Son Haftaya Kalabilir

Granada-Real Madrid maçını değerlendirirken bir yandan da Villarreal sınavındaydı aklım. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, hızlandırılmış programda ne teknik direktör ne de oyuncular maç maç düşünemiyorlar. Bir sonraki maçın planını da önceki karşılaşmayı tamamlamadan yapmak zorunda kaldılar. Ben de Granada sınavında, karşılıklı golleri tavsiye ederken “Real Madrid için gollü maçlara hazır olun” başlığını attım. Villarreal sınavını da katarak Real’in gol yiyip gol atacağı, tempolu maçlar izleyeceğimizi söyledim. Granada sınavı beni yanıltmadı. Endülüs ekibi golleri erken yemiş olmasına karşın, son düdüğe kadar pozisyon aradı ve maçı 2-2’ye getirme şanslarını da elde etti. Real’in 2’nci yarıda oyundan düşmesi pek hayra alamet değildi. Alaves maçında kalesinde gol görmeyi hak eden Real, Granada karşısında o golü yedi. Granada kapışmasında puan kaybı yaşaması gereken Zidane’nin ekibi, Villarreal sınavını bu kadar kolay atlatamayabilir. 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Modric, Casemiro, Kross; Isco, Benzema, Rodrygo.

Villarreal Pusuya Yattı

Villarreal’in Şampiyonlar Ligi hedefi kalmadı. Avrupa Ligi için 5’inci sırada tutunmaya çalışıyorlar. Avrupa Ligi pozisyonunu kaybetmeleri artık zor. Sadece direkt gruplara katılım yerine, 7’nci sıra olan Avrupa Ligi elemeler pozisyonuna inmemeye çalışacaklardır. Bunun için de son 2 maçlarından puan çıkartmak zorundalar. Sociedad sınavında takımın 2 as ismi Gerard ve Iborra cezalıydı, dinlendiler. Chukwueze de 45 dakika forma giydi. Forvetler Paco ve Bacca’nın sakatlıkları sürüyor. Son iki Real Madrid sınavını da boş geçmeyen formda Gerard’ın katılımıyla ön alanda lidere zorluk çıkartan bir Villarreal izleyeceğiz. 

Villarreal: Asenjo; Mario, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Cazorla, Anguissa, Iborra, Moi Gomez; Chukwueze, Gerard. 

Granada maçında olduğu gibi öncelikle iki takımın gol atacağı bahsi 1.60 orandan kuponlarınıza ekleyin derim. Ardından gollü beraberlik sistem kuponlarına eklenebilir. 1-1 ve 2-2 skorlarına yakınım. 

Yazan: Aylin Bermant