Vegol TV Canlı Maç İzle

06.07.2020 - 16:29

Vegol TV Canlı Maç İzle

Kaçak yayın platformlarının sayısı günden güne artıyor. Bu platformlar arasında popüler olmayı başaran Vegol TV de, birçok spor branşına yer veriyor. Vegol TV nasıl izlenir? Vegol TV izlersem başıma bir şey gelir mi? gibi soruların yanıtlarını bu yazımızda vermeye çalışacağız.

Tüm dünyada yayın koşulları, insanların bir bölümünü korsan maç yayınları izlemek zorunda bırakıyor. Basketbol izlemek isteyen farklı platformu satın almak zorundayken, futbol maçlarını farklı platform üzerinden izleyebiliyorsunuz. Bu durum da, korsan yayın platformlarının öne çıkmasına sebep oluyor. Digiturk ve benzeri platformlar bu yayınlarla savaşsa da net bir sonuç alamıyorlar. Vegol TV, son dönemde gündeme gelen korsan yayın platformu olarak dikkat çekiyor.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya tıklayınız.

Vegol TV Nasıl İzlenir?

Bedava maç izleme platformu olarak ortaya çıkan Vegol TV’yi izlemek isteyenler, sancılı bir sürecin ardından bu yayınları izleyebiliyorlar.

Vegol TV, Türkiye’de illegal ilan edilen sitelerden biri. TV’de futbol ve benzeri organizasyonları kaçak olarak yayınlayan sitenin, giriş adresleri sık sık erişime kapatılıyor. Bu erişim engellemeleri BTK tarafından gerçekleştiriliyor ve bu erişim engellemelerinin ardından yeni bir adres açılıyor. Vegol giriş adresi ve Vegol TV giriş adresini bulan kişiler de yayınları sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorlar. 

Sitenin giriş adreslerini bulma yolunda birtakım sıkıntılarla da karşılaşabiliyorsunuz. Bu yüzden, legal bir platform olan Bein Connect platformunu satın almanızı öneriyoruz.

Vegol TV’de Yaşanabilecek Sorunlar

Korsan yayınlara imza atan her sitede birtakım sorunlar yaşama ihtimaliniz var. Vegol TV’de de yaşanabilecek birkaç sorun bulunuyor.

Kötü Amaçlı Yazılım Sorunu: Vegol TV, Türkiye’deki kaçak platformlardan biri. Dolayısıyla bu siteye giriş yaptığınızda, birçok kötü amaçlı yazılım karşınıza çıkabiliyor. Açılan reklamlar ve daha niceleri bağlantı yaptığınız cihaza zarar verebiliyor. Bu tip bir sorunla karşılaşmamak adına legal platformları tercih etmeniz gerekiyor.

Yasal Sorunlar: Türkiye’de şu an için kaçak yayın izledi diye ceza alan biri bulunmuyor ama bu durum ilerleyen dönemlerde ceza alınmayacağı anlamına gelmiyor. Yetkililerin bu durumun üstüne gittiği biliniyor ve dolayısıyla ilerleyen dönemlerde birtakım cezalar gündeme gelebilir.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Vegol TV’de Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Vegol TV’de bedava maç izlemek Türkiye'deki yasalara göre yasa dışı hale getirilmiş durumda. Kaçak maç yayını yapan Vegol TV'de maç izleyenler de bu şekilde suça ortak olmuş oluyorlar. Bu nedenle Bein Sports'un canlı maç izleme platformu Bein Connect gibi resmi yayıncılara üye olmanızı tavsiye ederiz.

Vegol TV Giriş Adresi: Yasalarca hizmet vermesi yasak olan her site gibi erişim engellemelerine maruz kalan Vegol TV sürekli olarak yeni adreslere taşınmak zorunda kalıyor. Bunun yerine yasal yayıncılara bağlanmanızı ve dilediğiniz cihazdan istediğiniz zaman maç yayınlarını takip etmenizi tavsiye ederiz. Vegol TV giriş adresini bulma aşaması her zaman farklı sorunları beraberinde getirebiliyor.

Maç Listesinden Maçı Seç ve İzle: Bein Connect gibi yasal yayıncılara üye olan sporseverler Bein Sports canlı yayınları ve diğer platformların yayınlarını izleyebiliyor. Vegol TV gibi kaçak yayıncılarda bazı maçların sahte link olarak futbolseverlerin karşısına çıktığı görülüyor. Örneğin; Beşiktaş-Fenerbahçe bedava izle şeklinde bir seçenek var ama bu seçeneğe tıkladığınızda, farklı ülkeden bir yayın açılıyor. Dolayısıyla maçı izleyemiyorsunuz. Bu nedenle yasal yayıncılara yönelmenizi tavsiye ederiz.