Selçuk Sports Canlı Maç İzle

25.06.2020 - 01:11

Selçuk Sports Canlı Maç İzle

Türkiye Süper Ligi bedava izleme platformu olarak futbolseverlerle buluşan Selçuk Sports, Türkiye’deki en popüler korsan yayın yapan sitelerden biri. Hemen hemen spor organizasyonunu yayınlayan bu platformun genel özelliklerini sizler için araştırdık.

Türkiye Süper Ligi’ni bedava izlemek isteyen kişilerin tamamı normal olarak korsan yayınlar yapan sitelere yöneliyorlar. Selçuk Sports da bu siteler arasında en popüler olanı. TV’de futbol başta olmak üzere birçok spor organizasyonunu sporseverlerle buluşturan Selçuk Sports’un çeşitli sorunları da beraberinde getirdiği aşikâr.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Selçuk Sports Nasıl İzlenir?

Türkiye’deki futbolseverlerine neredeyse tamamının hâkim olduğu Selçuk Sports, bedava maç izleme imkanını herkese tanıyor. Tabii ki bunun maddi olmasa da manevi maliyetleri bulunuyor.

Kaçak yayın yapan her platform gibi illegal ilan edilen Selçuk Sports, bu sebeple erişim engellemelerine maruz kalıyor. İllegal ilan edilen ve bu sebeple BTK tarafından erişime kapatılan Selçuk Sports, erişim engellemelerinin ardından yeni bir adres açıyor. Selçuk Sports giriş adresine bağlandıktan sonra Bein Sports canlı yayınları izleme şansına erişiyorsunuz.

Selçuk Sports’u izlemek basit görünse de aslında can sıkıcı birçok sorunu yaşayabiliyorsunuz. Kısacası; her şey göründüğü kadar basit değil.

Selçuk Sports’ta Yaşanabilecek Sorunlar Neler?

İllegal ilan edilen her platformda olduğu gibi Selçuk Sports’ta da yaşanabilecek birçok sorun bulunuyor. Bu sorunları yaşamamak için Bein Connect satın alabilir ve güvenle birçok müsabakayı legal yollardan izleyebilirsiniz.

Yasal Problemler: Tüm dünyada legal olmayan bir sitede işlem yapmak sorunlara sebep oluyor. Selçuk Sports’ta da şu an için bir sorun gözükmese bile ilerleyen dönemlerde yasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tip sorunlar yaşamamak adına Digiturk platformunun kampanyalarını inceleyerek legal yollardan maç izlemenizi tavsiye ediyoruz.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Selçuk Sports’ta Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Risklere rağmen Selçuk Sports’ta maç izlemek isteyenler çıkacaktır. Bu kişiler Selçuk Sports'un yasal olmadığını bilmek durumundalar. Türkiye'de tek resmi Süper Lig yayıncısı Bein Sports ve bunun dışındaki platformları kullananlar suça ortak olmuş oluyorlar.

Selçuk Sports Giriş Adresi: Selçuk Sports'u aradığınız zaman ilk farkedeceğiniz özellik giriş adresinin sürekli engelleniyor oluşu olacak. Bunun tek ve en basit nedeni sitenin yasa dışı ilan edilmiş olması. Binlerce mutlu kullanıcısı olsa da sürekli değişen adresler sitenin BTK tarafından kaçak içerik sunduğu şeklinde değerlendirildiği anlamı taşıyor. Bu nedenle Bein Connect gibi resmi yayıncılara yönelmek sizi bu durumdan kurtaracaktır.

Menüden Dilediğin Maçı Seç ve İzle: Selçuk Sports yerine Bein Connetc gibi resmi platformlara bağlanan futbolseverlerine karşısına bir menü çıkacak. Bu menüde birçok spor organizasyonu yer alıyor. Dilediğiniz spor organizasyonunu seçerek maçları izleyebiliyorsunuz. Yasa dışı platformlarda gerek maçlardaki bağlantı sorunu gerekse görüntü kalitesi birçok kişinin kaçak yayın yerine legal olan platformları tercih etmesini sağlıyor. Sizler de gelecekte sorun yaşamamak adına legal platformlardan maç izleyebilirsiniz.