Futbolcafe TV Canlı İzle

25.06.2020 - 00:44

Futbolcafe TV Canlı İzle

Türkiye’de korsan yayınlarla gündeme gelen internet sitelerinden Futbolcafe TV, daha çok futbol müsabakalarına platformunda yer veriyor. Futbolcafe TV nasıl izlenir? Futbolcafe TV’de sorun yaşar mıyım gibi sorunların yanıtlarını sizler için vermeye çalışacağız.

Geçtiğimiz yıllarda “pay-tv” platformları sadece Türkiye Süper Ligi özelinde futbolseverlerin karşısına çıkıyordu. İspanya La Liga’nın ve İngiltere Premier Ligi’nin NTV ekranlarından yayınlandığı dönemler ne yazık ki geride kaldı. Yeni döneme adapte olamayan spor izleyicisi de TV'de Futbol izlemek yerine Futbolcafe TV gibi kaçak maç yayını yapan sitelerde soluğu aldı.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Futbolcafe TV Nasıl İzlenir?

Türkiye’de korsan yayınlarla gündeme gelen birçok internet sitesi bulunuyor. Bedava maç izlemek için bu sitelerden Futbolcafe TV’ye bağlanan kişiler, kısa sürede istediği müsabakayı izleyeceğini zannediyor.

Türkiye’deki yasalara göre illegal ilan edilen Futbolcafe TV’nin giriş adresleri erişime kapatılıyor. Bu erişim engellemelerinin ardından yeni bir adres açan site, böylece yeni adres üzerinden yoluna devam ediyor. Canlı maç yayınlarını bu şekilde futbolseverlerle ulaştıran Futbolcafe TV’nin giriş adresini bulmak, Futbolcafe TV’yi izlemek anlamına geliyor.

İlerleyen dönemlerde sorun yaşamanıza sebep olma ihtimali bulunan Futbolcafe TV gibi sitelere prim vermek yerine Digiturk üzerinden Bein Connect satın alarak sorunsuz bir şekilde spor müsabakası izleyebilirsiniz.

Futbolcafe TV’de Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Türkiye’de faaliyetlerini yasal olmayan şekilde sürdüren Futbolcafe TV’de haliyle birçok sorun yaşama ihtimaliniz var. Bu sitede yaşayabileceğiniz sorunları şu şekilde sıralayabiliriz:

Sitenin Güvenilir Olmaması: Futbolcafe TV adresinin güvenilir olmadığı aşikar. Dolayısıyla bu sitelerin sizlerin güvenini de düşünmeyeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. İlgili sitelerde maç izlemeniz durumunda bu sebeple birçok sorun yaşayabilirsiniz. Bu sorunların başında da virüs bulaşma sorunu geliyor. Futbolcafe TV’de yer alan tehlikeli yazılımlar sebebiyle siteye bağlandığınız cihazı tehlikeye atacaksınız.

Yasal Sorunlar: Yasaların illegal ilan ettiği Futbolcafe TV’de maç izlemeniz durumunda yasal sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden de Bein Sports canlı yayınları izlemek ve yasal olarak bir suça ortak olmamak oldukça önemli.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Futbolcafe TV’de Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Korsan yayın yapan ve bu sayede şifreli kanalları şifresiz hâle getiren Futbolcafe TV’de canlı maç izlemek malesef yasal değil. Bu nedenle Bein Connect gibi yasal yayınlara yönelmenizi tavsiye ederiz. 

Futbolcafe TV Giriş Adresi: Futbolcafe TV’nin giriş adresini bulmak bile başlı başına bir sorun. Google, Yandex gibi arama motorları üzerinden bu sitenin giriş adresi bulunabilir ve Futbolcafe TV’ye bağlanamıyorum, Futbolcafe TV giriş adresi ne gibi soruların yanıtları verilebilirsiniz ancak her seferinde bununla uğraşmak durumunda kalacaksınız. Bunun yerine Bein Connect ve S Sport Plus gibi yasal maç yayıncılarına bağlanmanızı öneririz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Futbolcafe TV yerine yasal yayıncılara üye olduğunuzda tek yapmanız gereken maç listelerinden maç seçip dilediğiniz maçı izlemek olacak. Türkiye Süper Ligi, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve İngiltere Championship gibi Avrupa liglerinin yanısıra basketbolda da Euroleague heyecanını Bein Connect'e üye olarak yaşayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Spor Ekranı üzerinden takip edebileceğiniz yayın içeriği saatinde Bein Sports'a bağlanmak.