S Sport, Kadrosuna Kaan Kural'ı Kattı

24.10.2019 - 18:29

S Sport, Kadrosuna Kaan Kural'ı Kattı

NBA, Eurocup ve FIBA Şampiyonlar Ligi gibi önemli basketbol organizasyonlarının yayın hakkını elinde bulunduran Saran Medya, Kaan Kural'ı kadrosuna kattı.Kaan Kural, bu gece (25 Ekim) oynanacak Golden State Warriors-Los Angeles Clippers maçında yorumlarına başlayacak.

Kaan Kural, sezona Tivibu Spor'da, Basketbol Süper Ligi maçlarının yorumculuğu ile başlamıştı. Twitter hesabındaki bilgilendirme metninde "Tivibu Spor ve Lolespor yorumcusu, Socrates Dergi ve Yazıhane yazarı, Goblin Kafe işletmecisi" ifadeleri yazan Kural'ın, Tivibu Spor'daki görevine de eş zamanlı olarak devam edeceği tahmin ediliyor.

Kaan Kural, transfer haberini Twitter hesabından yaptığı iki paylaşım ile duyurdu. Kural, ilk paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bu gece: 05.30 Golden State-La Clippers, Uğur Ozan Sulak ile S Sport'ta yayındayız.
 
İkinci paylaşımında Kaan Kural, şunları söyledi:
 
Kesin bilgi yayalım.

Kaan Kural Kimdir?

Sabah Gazetesi'ndeki özgeçmiş bilgisine göre Kaan Kural:
 
Kaan Kural (d. 1974, Ankara), Türk dizi oyuncusu, gazeteci ve basketbol yorumcusu. İlk ve ortaokulu Ankara Koleji'nde okuduktan sonra, önce Robert Koleji ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.Tesadüfen girdiği medya sektöründe Fast-Break Dergisi'nde yazı işleri müdürlüğü ve Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. NTV'de Murat Kosova ile birlikte NBA Stüdyo programını sunan Kaan Kural, 2000 yılında Fasulye adlı komedi filminde, Acemi Cadı ve Lise Defteri dizilerinde koç olarak rol aldı.