Galatasaray-PSG UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı CBC Sport'tan da Yayınlanacak

30.09.2019 - 15:14

Galatasaray-PSG UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı CBC Sport'tan da Yayınlanacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında temsilcimiz Galatasaray'ın PSG'yi misafir edeceği müsabaka, Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan ve basit ayarlamalarla Türkiye'den de izlenebilen CBC Sport kanalından da yayınlanacak. Müsabaka, 01 Ekim Salı günü saat 22:00'de başlarken, Bein Sports 1 kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

CBC Sport Nasıl İzlenir?

Galatasaray'ın PSG ile oynayacağı müsabakayı yayınlayacak olan CBC Sport, bazı ayarlamalar ile Türkiye'den de izlenebilmektedir. CBC Sport'un yanı sıra İdman TV, AZ TV ve İctimai TV kanallarının Türkiye'den nasıl izlenebileceğine dair detaylı bilgileri içeren makalemizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Neymar Cezalı, Cavani'nin Durumu Şüpheli

Galatasaray'ın Paris Saint-Germain  takımıyla karşılaşacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Fransız ekibin en önemli oyuncularından olan süper yıldız Neymar, cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan, PSG'nin bir diğer yıldızı Edison Cavani'nin durumu ise şüpheli görünüyor. Cavani'nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde netleşecek. Choupo-Moting, Kehrer, Dagba ve Draxler ise yine sakatlık sebebiyle bu müsabakada takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Temsilcimiz Galatasaray'da ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

PSG'den Galatasaray Videosu

Fransız temsilcisi PSG, Galatasaray ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasına dair bir video paylaşımı yaptı.