İngilere Premier Lig'de İlk Hafta 2 Maç Birden Şifresiz Yayınlanacak

06.08.2019 - 19:14

İngilere Premier Lig'de İlk Hafta 2 Maç Birden Şifresiz Yayınlanacak

İngiltere Premier Lig'de 2019-20 sezonunun ilk haftası, 9 Ağustos Cuma günü oynanacak Liverpool-Norwich City maçıyla açılırken, hafta sonu oynanacak iki müsabaka da TRT Spor'dan şifresiz yayınlanacak. Cumartesi günü oynanacak Burnley-Southampton maçı ile Pazar günkü Leicester City-Wolvew maçı, TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Karşılaşmalar aynı zamanda S Sport Plus'tan da yayınlanırken, maçların büyük bölüm S Sport 1'den izlenebilecek.

İngiltere Premier Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Saran Medya Group ile TRT'nin yeni sezon için vardığı mutabakatın gereği olarak, her hafta Cumartesi günleri 17:00 kuşağında oynanacak Premier League maçlarından bir tanesinin TRT Spor'dan yayınlanacağı ilan edilmişti. Ancak ilan edilenin de ötesinde TRT Spor, Premier Lig'in ilk haftasında 2 maçı birden yayınlayacağını duyurdu. Cumartesi günü saat 17:00'deki Burnley-Southampton maçı ile Pazar günü saat 16:00'daki Leicester City-Wolves maçları TRT Spor'dan yayınlanacak.

Geçtiğimiz iki sezon boyunca, saatlerin çaklışması sebebiyle S Sport'tan yayınlanamayan maçlar, Bein Sports kanallarından izlenebilmekteydi. Bu sezon ise beIN Sports kanallarından Premier Lig yayını yapılmayacak. (İlerleyen haftalarda bu durum değişebilir.)

TRT Spor, ilk hafta programını yayınladığı video ile duyurdu. Videoda şu ifadeler kullanıldı:

Premier League heyecanı, TRT Spor'da başlıyor. İlk hafta iki maç, canlı yayınlarla futbolseverlerle buluşuyor.

10 Ağustos Cumartesi, saat 17:00, Burnley-Southampton: Kazanan kim olacak? Golcüleri Ashley Barnes ve Chris Wood önderliğindeki Burnley mi? Yoksa James Ward-Prowse ve Nathan Radmond'lu Southampton mu?

11 Ağustos Pazar, saat 16:00, Leicester City-Wolverhampton: Yıldızların kapışması nefes kesecek. Jamy Vardy'li Leicester City, geçtiğimiz sezonu 7'nci sırada bitirerek dikkatleri üzerine çeken Jimenez'li Wolverhampton'u konuk edecek.

Premier League, her hafta TRT Spor'da!

Premier League'de Haftanın Yayın Programı

Cuma

22:00 Liverpool-Norwich City | S Sport / S Sport Plus

Cumartesi

14:30 West Ham-Manchester City | S Sport Plus

17:00 Crystal Palace-Everton | S Sport Plus

17:00 Bournemouth-Sheffield United | S Sport Plus

17:00 Burnley-Southampton | TRT Spor

17:00 Watford-Brighton | S Sport Plus

19:30 Tottenham-Aston Villa | S Sport / S Sport Plus

Pazar

16:00 Leicester City-Wolves | TRT Spor / S Sport Plus

16:00 Newcastle-Arsenal | S Sport / S Sport Plus

18:30 Manchester United-Chelsea | S Sport / S Sport Plus