Her Hafta Bir Premier Lig Maçı, TRT Spor'dan Yayınlayacak

07.07.2019 - 22:51

Her Hafta Bir Premier Lig Maçı, TRT Spor'dan Yayınlayacak

TRT Spor, yeni sezon için futbolseverlere müjdeli bir haber paylaşarak, her hafta İngiltere Premier Lig'den bir müsabakayı yayınlayacağını duyurdu.

Son dönemde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off maçları, FIFA Kadınlar Dünya Kupası, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası, Copa America, Uluslararası Şampiyonlar Kupası gibi büyük organizasyonları ekranlarına taşıyan devlet kanalı TRT Spor, portföyüne İngiltere Premier Ligi de ekledi. Buna göre, her Cumartesi saat 17:00 kuşağında oynanacak olan maçlardan bir tanesi, TRT Spor'dan şifresiz olarak yayınlanacak.

Bilindiği üzere İngiltere Premier Lig'in Türkiye'deki yayın haklarını Saran Medya Group elinde bulunduruyor. İngiltere Premier Lig maçlarını geçtiğimiz sezonlarda S Sport ve beIN Sports arasında paylaştıran Saran Group, yeni sezonda TRT Spor'u da bu havuza eklemiş bulunuyor. Kalan maçların yeni sezonda beIN Sports'tan da yayınlanıp yayınlanmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

S Sport çalışanlarından Orhan Uluca da konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları ifade etti:

Soranlara toplu cevap: Premier Lig bu sezon da yine S SPORT'ta yayınlanacak. Her hafta Cumartesi 17:00 seansında bizim yayınlamadığımız çakışan maçlardan bir maçı da TRT Spor yayımlayacak. Lig, hafta arası oynandığında da çakışan maçlardan bir tanesi yine TRT'de olacak.

Ayrıca yine S Sport'un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda, geçen sezonun aksine, S Saran Group'un diğer kanalı S Sport 2'nin de İngiltere Premier Lig maçlarını yayınlayacağı duyuruldu.

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı, Premier League ve Bundesliga’da forma giymiş, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa gibi zaferler yaşamış eski futbolcu Patrik Berger'den mesaj var! 2 muhteşem lig, Premier League ve Bundesliga yeni sezonda da S Sport ve S Sport 2'de!

Eski futbolcu Patrik Berger'in ağzından yapılan duyuruda Berger, şunları söyledi:

Öncelikle herkese merhaba. Evet, bu sezon Bundesliga'da geçen sezon da olduğu gibi kıyasıya çekişme olacağını düşünüyorum. Bu çekişme bence ligdeki en güçlü iki takım olan Bayern Münih ve Borussia Dortmund arasında olacak. Ben Borussia Dortmund'ta bir yıl oynadığım için Dortmund'u destekleyeceğim. İçimden bir sees bu sezon kazanacaklarını söylüyor.

Premier League için de aynı şey geçerli; 7 yıl boyunca Liverpool forması giydim. Daha yeni Şampiyonlar Ligi'ni kazandılar ve biliyorsunuz ki, herkes yıllardır Premier League şampiyonu olmalarını bekliyor. Bence bu sezon ligi onlar kazanacak.

Bundesliga ve Premier League'i, Türkiye'nin en iyi spor kanalı S Sport'ta izleyebilirsiniz.

Müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile duyuran TRT Spor, video içeriğinde şu ifadelere yer verdi:

Futbolseverlere müjde!

Dünyanın en görkemli futbol organizasyonlarından olan İngiltere Premier Lig'in coşkusu yeni sezonda TRT Spor'da yaşanacak.

Son şampiyon Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool, Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, Mesut Özil'li Arsenal, Cenk Tosun'lu Everton, Çağlar Söyüncü'lü Leicester City ve bu dev liginen çok şampiyon olan takımı Manchester United, TRt Spor'da boy gösterecek.

Premier Lig'in müthiş heyecanı, her cumartesi saat 17:00'de Türkiye'nin spor ekranı TRT Spor'da olacak.