Audi Cup'ın Yayıncısı Belli Oldu

10.07.2019 - 20:22

Audi Cup'ın Yayıncısı Belli Oldu

Fenerbahçe, Bayern Münih, Real Madrid ve Tottenham takımlarının mücadele edeceği, 30-31 Temmuz tarihlerinde oynanacak Audi Cup, Smart Spor-Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Sezon öncesi düzenlenen en prestijli hazırlık turnuvaları arasında yer alan Audi Cup, bu sezon da Bayern Münih'in ev sahipliğinde, Allianz Arena'da gerçekleştirilecek. Türkiye'den Fenerbahçe'nin katılacağı turnuvada, İspanya'dan Real Madrid ile UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham Hotspur takımları da mücadele verecek.

30 Temmuz tarihinde Tottenham-Real Madrid maçı ile açılacak Audi Cup'ta Fenerbahçe, günün ikinci maçında Bayern Münih ile karşılaşacak. İlk günün mağlup takımları, 31 Temmuz tarihinde üçüncülük maçı oynayacak. Galipler ise aynı gün final maçında karşılacak.

Audi Cup heyecanı, D-Smart 77 numaralı kanaldan yayın yapan, Spor Smart'tan naklen ekranlara gelecek.

Audi Cup 10'uncu Kez Düzenleniyor

10 yıl önce başlayan ve geleneksel hale gelen Audi Cup, ilk kez Audi'nin 100'üncü yılında, 2009 senesinde düzenlendi. Audi Cup, bu tarihten itibaren Avrupa'nın en prestijli sezon öncesi turnuvalarından biri haline geldi.

10'uncu senesinde, Bayern Münih, Fenerbahçe, Real Madrid ve Tottenham kulüplerini buluşturan Audi Cup, futbolseverler tarafından yine ilgiyle takip edilecek.

Ali Koç'tan Audi Cup Mesajı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi Youtube kanalından paylaşılan bir videoda, Audi Cup ile alakalı olarak taraftarlara bir mesaj yayınlacı. Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili Fenerbahçeliler!

Can Bartu Samandıra Tesisleri'nden herkese sevgiler, selamlar. Size, Audi Cup ile ilgili mesaj vermek istiyorum. Biliyorsunuz Audi Cup, sezon öncesi hazırlık turnuvaları arasında en prestijli gösterilen turnuvalardan birisi. Bu turnuvaya bu sene, Real Madrid, Tottenham, Bayern Münih ve Fenerbahçemiz katılacak. İlk maç, 30 Temmuz'da, Real Madrid ve Tottenham arasında. Fenerbahçe-Bayern Münih maçı da Türkiye saati ile 21:30'da oynanacak. 31 Temmuz'da ise üçüncülük maçı ve final maçı oynanacak.

Bu turnuvaya katılmaktan ötürü son derece heyecanlıyız. Her zaman olduğu gibi, gurbetteki vatandaşlarımızın Fenerbahçe'yi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Çubuklunun yanında olacaklarını biliyorum. Şimdiden size bu konuyla ilgili mesaj yollamak istedim. Turnuvayı izlemek isteyen tüm taraftarlarımızın, Audi Cup resmi sitesine girip, oradan biletlerini almalarını önemle rica ederiö. Birkaç hafta sonra Almanya'da görüşmek üzere herkese güzel bir yaz dönemi diliyorum.

 

Audi Cup Maç Programı

30 Temmuz Salı

19:00 Tottenham-Real Madrid

21:30 Bayern Münih-Fenerbahçe

31 Temmuz Çarşamba

19:00 Üçüncülük Maçı

21:30 Final Maçı