2019 FIFA U20 Dünya Kupası TRT Spor'dan Yayınlanacak

20.05.2019 - 21:02

2019 FIFA U20 Dünya Kupası TRT Spor'dan Yayınlanacak

Polonya'da düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası maçları, 23 Mayıs-15 Haziran tarihlerinde TRT Spor'dan yayınlanacak.

Turnuvada yayınlanacak ilk maç, 23 Mayıs Perşembe günü saat 21:30'da, Polonya ile Kolombiya arasındaki müsabaka olacak.

Elemelerden finallere yükselmeyi başaran 24 takım, 4'erli 6 grupta mücadele edecek. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar ile gruplarını üçüncü bitirecek en iyi 4 takım, son 16 turuna yükselecek.

U20 Düya Kupası'nda Gözlerin Üzerlerinde Olacağı 10 Yıldız Adayı

Nehuen Perez (Defans, Arjantin): Güney Amerika U20 Şampiyonası'nda parladı ve Atletico Madrid'in dikkatini çekti. Henüz 18 yaşındaki Perez, Şubat 2019'da Atletico Madrid ile mukavele imzaladı.

Radoslaw Majecki (Kaleci, Polonya): Henüz 19 yaşında Legia Varşova'nın birinci kalecisi olmayı başardı. Legia Varşova ile 14 lig maçına çıkan Majecki, 7 maçta kalesini gole kapattı.

Timothy Weah (Forvet, ABD): Sene başında PSG'den Celtic'e kiralandı. Sonradan oyuna girerek takımının şampiyonluğuna katkı sağladı. İkinci devrede 11 lig maçında süre alan Weah, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Timoty Weah, eski efsanelerden George Weah'ın oğlu.

Dan-Axel Zagadou (Defans, Fransa): Turnuva esnasında 20 yaşına basacak olan Zagadao, fiziki yapısı ve korkusuz oyun anlayışıyla dikkat çekiyor. Alman devi Borussia Dortmund forması giyen oyuncu, bu sezon Bundesliga'da 17 maça çıktı ve 2 gol attı.

Tom Dele-Bashiru (Orta Saha, Nijerya): Manchester doğumlu olan Dele-bashiru, İngiltere U16 takımında da oynadı. Fakat U20 seçimini Nijerya'dan yana kullandı. Dele-bashiru, ilk profesyonel tecrübesini, 2017 yılında Manchester City formasıyla Leicester'a karşı yaşadı.

Diego Lainez (Orta Saha, Meksika): Henüz 19 yaşındaki Lainez, Ocak 2019'da Real Betis kadrosuna dahil oldu. La Liga'da 16 maça çıkan Lainez, Hinditanda 2017 yılında düzenlenen FIFA U17 Dünya Kupası'nda, Meksika'nın en önemli oyuncularından biri olmuştu.

Lee Kangin (Orta Saha, Güney Kore): Henüz 2011 yılında Valencia'nın dikkatini çekmeyi başaran Kangin, alt yapı eğitimini Valencia'da aldı. Ocak 2019'da Valencia ile profesyonel mukavele imzalayan Kangin, ilk kez Mart 2019'da milli formayı giydi.

Moises Ramirez (Kaleci, Ekvador): Ekvador'un bu sezon kazandığı Güney Amerika U20 Şampiyonası şampiyonluğunda baş rol, kaleci Ramirez'e aitti. Ramirez, turnuva boyunca 5 maçta kalesini gole kapattı. Hocası Jorge Celico'ya göre Ramirez, Ekvador tarihine adını yazdıracak bir oyuncu.

Turki Al-Ammar (Orta Saha, Suudi Arabistan): Suudi Arabistan'ın 10 numrası Al-Ammar, adını ilk kez 2018'de düzenlenen U19 Asya Kupası'nda duyurdu. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Al-Ammar, kulübüyle de iyi bir zesn geçirdi.

Erling Haland (Forvet, Norveç): Güçlü fiziği ve uzun boyu ile dikkat çeken Haland, UEFA U19 Elemelerinde İskoçya'ya karşı hat-trick yapmış ve takımının gruptan çıkmasını sağlamıştı. Haland, Avusturya'dan Red Bull Salzburg takımının radarına girdi ve mukavele imzalayarak Salzburg'un oyuncusu oldu.

FIFA U20 Dünya Kupası Gruplar ve Takımlar

A Grubu: Kolombiya, Polonya, Senagal, Taiti

B Grubu: Ekvador, İtalya, Japonya, Meksika

C Grubu: Honduras, Yeni Zelanda, Norveç, Uruguay

D Grubu: Nijerya, Katar, Ukrayna, ABD

E Grubu: Fransa, Mali, Panama, Suudi Arabistan

F Grubu: Arjantin, Güney Kore, Portekiz, Güney Afrika

TRT SPOR Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT SPOR, Digiturk 86, Tivibu 397, Fil Box 74, DSmart 86 ve Kablo TV 97 numaralı kanallar ile Turksat 4A uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Frekans: 11054

Polarizasyon Değeri: V - Dikey

Kapsama: Batı

SR: 30000

Spor Ekranı iOS Uygulaması İndirmek için Tıklayın

Spor Ekranı Android Uygulaması İndirmek için Tıklayın