İnci Taneleri 16’ncı Bölüm Fragmanı

17.05.2024 - 01:15

İnci Taneleri 16’ncı Bölüm Fragmanı

Her hafta merakla beklenen İnci Taneleri dizisinin heyecanla geçen 15’inci bölümünün yayınlanmasının ardından gözler İnci Taneleri 16’ncı bölüm fragmanına çevrilmişti. Yeni bölümde neler olacağı konusunda ipuçlarını içeren fragman, İnci Taneleri izleyicilerini meraklandırdı.

İnci Taneleri 16’ncı Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Her Perşembe Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan fenomen dizi İnci Taneleri'nin 16’ncı bölümünün fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri yeni bölümüyle 23 Mayıs Perşembe günü saat:20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

İnci Taneleri 16’ncı Bölümde Neler Olacak?

Azem bir taraftan evlatları ile birlikte huzurlu bir yaşam hayal ederken, diğer taraftan Dilber ile Piraye arasında gitgel yaşar. O esnada Dilber'in Zahir ile barıştığını öğrenen Azem şaşırır. Fakat buna rağmen Dilber'in yakın arkadaşı, Azem'i Dilber’i bırakmaması konusunda uyarır. Kimliğinin ifşa olması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Azem’in ne yapacağı ise merak konusudur.


İnci Taneleri Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Kubilay Aka, Yasemin Baştan, Selma Ergeç, Ülkü Hilal Çiftçi, Özgün Çoban, Ümit Beste Kargın, Rıza Kocaoğlu, Emrah Aytemur, Orkuncan İzan, Mustafa Yıldıran, Muhammet Kulu, Onur Akbay, Kayra Sır, Begüm ATAK, Furkan Rıza Demirel, Furkan Murat Uğur, Deniz Erdoğan, Elif Erol, Alaz Demir, Mücahit Koçak, Menderes Samancılar, İrem Çıray, Fatih Yücebağ, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Gözde Kocaoğlu, Zilan Duru ve Gülenay Kalkan yer alıyor.

İnci Taneleri 15’inci Bölüm Özeti

İnci Taneleri dizisinin 15’inci bölümünde; Zahir'in dönüşünden Dilber tedirgin olur. Azem'in sorularından sonra Dilber sinirlenir. O esnada düğünü ile ilgili hazırlık yapan Nehir, ailesiyle ilgili sorun yaşamaktadır.

Nehir ve Cihan seneler sonra tekrar kavuşur. İki kardeşin birbirini tekrar bulması, onlara hüzünlü öykülerini anımsatır. Nehir, babasıyla görüşmeyi kabul etmez.

Bu sırada Cihan Reyyaz’ın yönlendirmesiyle yeni hayatına hazırlanır. Azem, Dilber’in yaşadıklarına kayıtsız kalmaz. Ancak Dilber Azem’e kırgındır. Azem, Nehir’i bulabilmek adına kızının hayatına dair izleri takip eder. Bu konudaki en büyük ipucunu ise beklemediği bir anda karşısında bulacaktır.