17 Mart 2023 - Cuma

16:00
BeşiktaşBeşiktaş
VS
Spor Toto SKSpor Toto SK
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası
HentbolHentbol

17 Mart 2023 Beşiktaş vs Spor Toto SK maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Spor Toto SK, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Beşiktaş – Spor Toto SK, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçı, 17-03-2023 Cuma günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


17-03-2023 Beşiktaş vs Spor Toto SK Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Beşiktaş ile Spor Toto SK arasındaki Hentbol Erkekler Türkiye Kupası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı Hangi Gün?

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı, 17 Mart Cuma günü oynanacak.

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı Saat Kaçta?

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı, saat 16:00 başlayacak.

Beşiktaş-Spor Toto SK Maçı Nerede Oynanacak?

Beşiktaş ve Spor Toto SK, karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçı, Konya'da, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.