17 Mart 2023 - Cuma

14:00
Sakarya BBSakarya BB
VS
Beykoz Bld.Beykoz Bld.
Hentbol Erkekler Türkiye Kupası
HentbolHentbol

17 Mart 2023 Sakarya BB vs Beykoz Bld. maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sakarya BB ile Beykoz Bld., Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Sakarya BB – Beykoz Bld., Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçı, 17-03-2023 Cuma günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 14:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


17-03-2023 Sakarya BB vs Beykoz Bld. Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sakarya BB ile Beykoz Bld. arasındaki Hentbol Erkekler Türkiye Kupası maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı Hangi Gün?

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı, 17 Mart Cuma günü oynanacak.

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı Saat Kaçta?

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı, saat 14:00 başlayacak.

Sakarya BB-Beykoz Bld. Maçı Nerede Oynanacak?

Sakarya BB ve Beykoz Bld., karşı karşıya geleceği Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Yarı Final maçı, Konya'da, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu Stadyumu'nda oynanacak.