10 Aralık 2022 - Cumartesi

20:00
D.MedvedevD.Medvedev
VS
T.FritzT.Fritz
Driyah Tenis Kupası
TenisTenis

10 Aralık 2022 D.Medvedev vs T.Fritz maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

D.Medvedev ile T.Fritz, Driyah Tenis Kupası Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. D.Medvedev – T.Fritz, Driyah Tenis Kupası Final maçı, 10-12-2022 Cumartesi günü Bein Sports Max 1, Eurosport, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


10-12-2022 D.Medvedev vs T.Fritz Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

D.Medvedev ile T.Fritz arasındaki Driyah Tenis Kupası maçı, Bein Sports Max 1, Eurosport kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

D.Medvedev-T.Fritz Maçı Bein Sports Max 1 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Max 1, Digiturk 82, Kablo TV 236 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

D.Medvedev-T.Fritz Maçı Eurosport Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Eurosport, Digiturk 71, D Smart 75, Kablo TV 225, Tivibu 71, Turkcell TV+ 79 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

D.Medvedev-T.Fritz Maçı Hangi Gün?

D.Medvedev-T.Fritz Maçı, 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

D.Medvedev-T.Fritz Maçı Saat Kaçta?

D.Medvedev-T.Fritz Maçı, saat 20:00 başlayacak.

D.Medvedev-T.Fritz Maçı Nerede Oynanacak?

D.Medvedev ve T.Fritz, karşı karşıya geleceği Driyah Tenis Kupası Final maçı, Suudi Arabistan'da, Suudi Arabistan Stadyumu'nda oynanacak.