14 Temmuz 2022 - Perşembe

15:00
İtalyaİtalya
VS
ÇinÇin
Voleybol Kadinlar Milletler Ligi
VoleybolVoleybol

14 Temmuz 2022 İtalya vs Çin maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

İtalya ile Çin, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. İtalya – Çin, Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, 14-07-2022 Perşembe günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


14-07-2022 İtalya vs Çin Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

İtalya ile Çin arasındaki Voleybol Kadinlar Milletler Ligi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

İtalya-Çin Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

İtalya-Çin Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

İtalya-Çin Maçı Hangi Gün?

İtalya-Çin Maçı, 14 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

İtalya-Çin Maçı Saat Kaçta?

İtalya-Çin Maçı, saat 15:00 başlayacak.

İtalya-Çin Maçı Nerede Oynanacak?

İtalya ve Çin, karşı karşıya geleceği Voleybol Kadinlar Milletler Ligi Play-Off Çeyrek Final maçı, Ankara'da, Başkent Voleybol Salonu Stadyumu'nda oynanacak.