19 Eylül 2021 - Pazar

18:30
SırbistanSırbistan
VS
PolonyaPolonya
Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi
VoleybolVoleybol

19 Eylül 2021 Sırbistan vs Polonya maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sırbistan ile Polonya, Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi 3.lük maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Sırbistan – Polonya, Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi 3.lük maçı, 19-09-2021 Pazar günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 18:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


19-09-2021 Sırbistan vs Polonya Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Sırbistan ile Polonya arasındaki Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Sırbistan-Polonya Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sırbistan-Polonya Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Sırbistan-Polonya Maçı Hangi Gün?

Sırbistan-Polonya Maçı, 19 Eylül Pazar günü oynanacak.

Sırbistan-Polonya Maçı Saat Kaçta?

Sırbistan-Polonya Maçı, saat 18:30 başlayacak.

Sırbistan-Polonya Maçı Nerede Oynanacak?

Sırbistan ve Polonya, karşı karşıya geleceği Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonasi 3.lük maçı, Katowice'da, Spodek Stadyumu'nda oynanacak.