10 Haziran 2021 - Perşembe

15:00
SamsunsporSamsunspor
VS
YalovasporYalovaspor
Basketbol 1. Ligi Play-Off
BasketbolBasketbol

10 Haziran 2021 Samsunspor vs Yalovaspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Samsunspor ile Yalovaspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Samsunspor – Yalovaspor, Basketbol 1. Ligi Play-Off Final maçı, 10-06-2021 Perşembe günü TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 15:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.


10-06-2021 Samsunspor vs Yalovaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Samsunspor ile Yalovaspor arasındaki Basketbol 1. Ligi Play-Off maçı, TRT Spor 2, TRT Spor Yildiz kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Samsunspor-Yalovaspor Maçı TRT Spor 2 Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor 2, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Samsunspor-Yalovaspor Maçı TRT Spor Yildiz Canlı Maç İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

TRT Spor Yildiz, Digiturk 87, Kablo TV 242, Tivibu 85, Turkcell TV+ 71, Vodafone TV 72 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

Samsunspor-Yalovaspor Maçı Hangi Gün?

Samsunspor-Yalovaspor Maçı, 10 Haziran Perşembe günü oynanacak.

Samsunspor-Yalovaspor Maçı Saat Kaçta?

Samsunspor-Yalovaspor Maçı, saat 15:00 başlayacak.

Samsunspor-Yalovaspor Maçı Nerede Oynanacak?

Samsunspor ve Yalovaspor, karşı karşıya geleceği Basketbol 1. Ligi Play-Off Final maçı, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'da, Samsun Stadyumu'nda oynanacak.